Ødegaard / Ijeh kan bli en Viking-hit

Sikret Viking-seier i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VIKING STADION (Dagbladet.no): Kombinasjonen Alexander Ødegaard på kanten og Peter Ijeh foran mål kan bli årets Viking-hit. To presise innlegg fra Ødegaard fant Ijeh i kampen mot Tromsø i går, og vips var hjemmeseieren sikret.

- Jeg kan bare takke for innleggene, sier Ijeh, som ellers sløste fælt med sjansene mot Tromsø. Likevel viste nigerianeren hvor viktig han er for Viking.

Alexander Ødegaard møtte veggen i Rosenborg, og har så langt ikke fått noe gjennombrudd i Viking. Også mot Tromsø startet han på benken. I 45 minutter fikk ikke Viking til noe som helst. Så ble systemet lagt om til 4-4-2, Ødegaard kom inn på kanten og det ble en helt annen Viking-utgave som løp Tromsø i senk.

- All honnør til Alexander Ødegaard, innleggene var det klasse over. Målene var nesten ferdigscoret, skryter Ragnvald Soma, Vikings forsvarsklippe.

Heller ikke Soma tør å ta de store ordene i sin munn ennå, i Viking sitter medaljepraten langt inne. I fjor kjempet laget desperat for å unngå nedrykk, slikt gir ikke selvtillit til å snakke om medaljer før halve sesongen er unnagjort.

- Vi svinger fryktelig mye. I første omgang gikk ballene i hytt og vær. Alexander kom inn og gjorde en fantastisk omgang, han var viktig for oss. Men verken nedrykk eller topplasseringer avgjøres i juni, påpeker Soma.

Ødegaard / Ijeh kan bli en Viking-hit
AVGJORDE I GÅR: Alexander Ødegaard fant Peter Ijeh på to innlegg i går. Kombinasjonen Ijeh / Ødegaard kan sikre mange poeng for Viking fremover. Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix
AVGJORDE I GÅR: Alexander Ødegaard fant Peter Ijeh på to innlegg i går. Kombinasjonen Ijeh / Ødegaard kan sikre mange poeng for Viking fremover. Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer