Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ødegaard-besøket tolkes som et avslag til Manchester United

Britiske aviser om norsk 15-åring på visitt.

I LIVERPOOL: Martin Ødegaard er på besøk i Liverpool, og besøket har blitt omtalt i flere internasjonale aviser. 

Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
I LIVERPOOL: Martin Ødegaard er på besøk i Liverpool, og besøket har blitt omtalt i flere internasjonale aviser. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I går ble det kjent at Martin Ødegaard er på besøk i Liverpool.

15-åringen ble observert på restaurant sammen med sin far og Liverpool-playmaker Coutinho på kveldstid. Da var allerede omvisningen på treningsfeltet Melwood og bysentrum unnagjort.

Pappa Hans Erik Ødegaard skriver i en sms til Dagbladet i formiddag at han ikke ønsker å kommentere noe.

Liverpool-supporter Men det er allerede kjent at tenåringen har vært Liverpool-supporter i hele sitt unge liv. I England oppfattes besøket som en utstrakt hånd til de helrøde.

Det tolkes også som et avslag til Manchester United og Chelsea.

Daily Express skriver følgende: «Chelsea og Man Utd fikk et tilbakeslag da Martin Ødegaard fikk en Liverpool-omvisning»

Sportskanalen ESPN hever at Liverpool nå er storfavoritter til å sikre seg Norge-spillerens underskrift. Telegraph trekker fram nettopp det faktum at Ødegaard tidligere har utpekt Liverpool som sin drømmeklubb.

Avisa slår fast at Liverpools jakt på Ødegaard er trappet opp, nå som han ble fersket på restaurant med Coutinho.

Kommer Arsenal og United i forkjøpet Daily Star trykker middagsbildet av Ødegaard, og stiller følgende spørsmål i tittelen:

- Er dette beviset på at Liverpool har kommet Arsenal og Manchester United i forkjøpet når det gjelder den første januar-signeringen?

Samme avis mener Ødegaards plutselige Liverpool-visitt gir næring til spekulasjoner om at 15-åringen har vraket hele Europas elite.

Fordi han har valgt Merseyside-klubben.

Kjemper om plass på Liverpool - Arsenal og Manchester United er desperate etter å få kjøpt unggutten, mens også Real Madrid og Barcelona er interssert. Imidlertid ser det ut til at Brendan Rodgers har feid unna resten av Europa og fått tak i den talentfulle tenåringen, skriver avisa

The Sun skriver at Liverpool og Rodgers ønsker at «ja» så raskt som mulig, slik at et kjøp kan ordnes allerede over nyttår.

- Liverpool håper at Ødegaard kan få Ødegaard til å se at det beste for ham er å komme til dem, med muligheten til å kjempe seg inn på laget raskt, skriver Englands største avis.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling