- Ødegaard er i Liverpool. Skal møte Rodgers i morgen

Godset-spilleren observert på restaurant.

I LIVERPOOL?:  The Sun skriver at Martin Ødegaard er på plass i Liverpool hvor han i morgen skal i møte med klubbens manager. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
I LIVERPOOL?: The Sun skriver at Martin Ødegaard er på plass i Liverpool hvor han i morgen skal i møte med klubbens manager. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Blant annet den engelske tabloidavisen Daily Mail skriver at Martin Ødegaard (15) er på plass i Liverpool for å diskutere en mulig overgang.

Senere onsdag kveld har flere hevdet de har sett Martin Ødegaard på en restaurant i Liverpool. Godset-spilleren skal ha vært der sammen med sin far og Liverpool-spillere Coutinho.

Ifølge avisen har Ødegaard fått en omvisning både på Liverpools treningsfelt og i byen. I morgen venter et møte med klubbens manager Brendan Rodgers.

Sportssjef i Strømsgodset, Jostein Flo, kan ikke fortelle annet enn at Martin Ødegaard ikke er på Marienlyst:

- Han er på ferie, så han trener ikke med oss akkurat nå, sier Flo til Dagbladet.

Vet du hvor han befinner seg?

- Jeg vet hvor han er, men jeg ser ingen grunn til å kommentere slike spekulasjoner, sier Flo, som er lei av å stadig få henvendelser om unggutten.Har det kommet inn noen bud på ham?

- Det kan jeg heller ikke kommentere, sier Flo.Norges mest populære fotballpappa, Hans Erik Ødegaard, har foreløpig ikke svart på Dagbladets henvendelser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.