Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ødegaard er i Liverpool. Skal møte Rodgers i morgen

Godset-spilleren observert på restaurant.

 I LIVERPOOL?:  The Sun skriver at Martin Ødegaard er på plass i Liverpool hvor han i morgen skal i møte med klubbens manager. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
I LIVERPOOL?: The Sun skriver at Martin Ødegaard er på plass i Liverpool hvor han i morgen skal i møte med klubbens manager. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer

(Dagbladet): Blant annet den engelske tabloidavisen Daily Mail skriver at Martin Ødegaard (15) er på plass i Liverpool for å diskutere en mulig overgang.

Senere onsdag kveld har flere hevdet de har sett Martin Ødegaard på en restaurant i Liverpool. Godset-spilleren skal ha vært der sammen med sin far og Liverpool-spillere Coutinho.

Ifølge avisen har Ødegaard fått en omvisning både på Liverpools treningsfelt og i byen. I morgen venter et møte med klubbens manager Brendan Rodgers.

Sportssjef i Strømsgodset, Jostein Flo, kan ikke fortelle annet enn at Martin Ødegaard ikke er på Marienlyst:

- Han er på ferie, så han trener ikke med oss akkurat nå, sier Flo til Dagbladet.Vet du hvor han befinner seg?

- Jeg vet hvor han er, men jeg ser ingen grunn til å kommentere slike spekulasjoner, sier Flo, som er lei av å stadig få henvendelser om unggutten.

Har det kommet inn noen bud på ham?

- Det kan jeg heller ikke kommentere, sier Flo.

Norges mest populære fotballpappa, Hans Erik Ødegaard, har foreløpig ikke svart på Dagbladets henvendelser.

Liverpool-fan Godset-talentet som dette året ble tidenes yngste landslagsspiller i en EM-kvalifiseringskamp har hele sitt liv vært Liverpool-supporter.

Liverpools manager Brendan Rodgers skal ha jobbet med å sikre seg Ødegaards signatur en god stund, og Nord-iren håper morgendagens møte skal være det som skal til for å overbevise 15-åringen, som fyller 16 senere denne måneden.

Lukrativ avtale Avisen sier videre at Liverpool ønsker å hente Ødegaard allerede i januarvinduet. På Merseyside venter en lukrativ langtidskontrakt og lovnader om en kort vei inn i A-stallen.

I november skrev TV 2 at de rødkledde fra Beatles-byen hadde invitert Ødegaard over. Liverpool skal ifølge kanalen ha vært en av fire klubber Ødegaard ønsker å besøke før jul.

Den engelske avisen Daily Mail skrev at det var snakk om at 15-åringen skulle trene med Liverpool ei hel uke.

For nøyaktig en måned siden ble Ødegaard observert på besøk hos Real Madrid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media