- Ødegaard er i Liverpool. Skal møte Rodgers i morgen

Godset-spilleren observert på restaurant.

I LIVERPOOL?:  The Sun skriver at Martin Ødegaard er på plass i Liverpool hvor han i morgen skal i møte med klubbens manager. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
I LIVERPOOL?: The Sun skriver at Martin Ødegaard er på plass i Liverpool hvor han i morgen skal i møte med klubbens manager. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Blant annet den engelske tabloidavisen Daily Mail skriver at Martin Ødegaard (15) er på plass i Liverpool for å diskutere en mulig overgang.

Senere onsdag kveld har flere hevdet de har sett Martin Ødegaard på en restaurant i Liverpool. Godset-spilleren skal ha vært der sammen med sin far og Liverpool-spillere Coutinho.

Ifølge avisen har Ødegaard fått en omvisning både på Liverpools treningsfelt og i byen. I morgen venter et møte med klubbens manager Brendan Rodgers.

Sportssjef i Strømsgodset, Jostein Flo, kan ikke fortelle annet enn at Martin Ødegaard ikke er på Marienlyst:

- Han er på ferie, så han trener ikke med oss akkurat nå, sier Flo til Dagbladet.

Vet du hvor han befinner seg?

- Jeg vet hvor han er, men jeg ser ingen grunn til å kommentere slike spekulasjoner, sier Flo, som er lei av å stadig få henvendelser om unggutten.Har det kommet inn noen bud på ham?

- Det kan jeg heller ikke kommentere, sier Flo.Norges mest populære fotballpappa, Hans Erik Ødegaard, har foreløpig ikke svart på Dagbladets henvendelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer