IKKE I TROPPEN: Martin Ødegaard er ikke med i Real Madrid-troppen som møter Schalke onsdag. Her fra debuten for B-laget, Castilla, tidlig denne måneden. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
IKKE I TROPPEN: Martin Ødegaard er ikke med i Real Madrid-troppen som møter Schalke onsdag. Her fra debuten for B-laget, Castilla, tidlig denne måneden. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

Ødegaard er ikke med i Real Madrids Champions League-tropp

Møter Schalke.

(Dagbladet): Martin Ødegaard (16) er ikke med i Real Madrids tropp som møter Schalke i Gelsenkrichen i morgen. Han er ikke å finne i laguttaket publisert på klubbens hjemmesider.

Etter at overgangen var klar i januar, ble Ødegaard registrert for Champions League-spill, men må altså vente på sin førstelagsdebut.

Ødegaard trener med stjernegalleriet, og spiller kamper for B-laget, Castilla. I helga fikk han sjansen fra start på ei skikkelig gjørmebane, og ble byttet ut halvveis.

På en pressekonferanse fredag sa manager Carlo Ancelotti at han antakeligvis ikke kom til å bruke Ødegaard i kampen mot Schalke. Det har han altså bestemt seg for nå.