Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ødegaard er stor kjendis i Nederland allerede: - De har fått en juvel

- Det vil være store forventninger til ham.

UTLÅN: For Martin Ødegaard. Foto: NTB Scanpix
UTLÅN: For Martin Ødegaard. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet/NTB): Martin Ødegaard (18) er klar for utlån fra Real Madrid til Heerenveen. Det bekrefter den nederlandske klubben på Twitter i kveld.

Klubben skriver at de presenterer Ødegaard klokka 11.30 i dag. Trolig kan det dreie seg om en avtale fram til sommeren 2018.

- Ingen kommentar, sa Tore Pedersen til Dagbladet i går.

Hyllet

Den nederlanske journalisten Anne Roel van der Meer hyller i dag tidlig overgangen.

Han beskriver overgangen som en storeslem for Heerenveen i en kommentar i avisa Leeuwarder Courant:

- Dette er grand slam. De har fått en juvel.

Ødegaard får alles øyne på seg når han fortsetter i Heerenveen. Han har et kjempenavn i Nederland før han har gjort et eneste spark, skriver NTB, som også har snakket med van der Meer:

GOD STEMNING: Da journalisten fra NRK P1s Nitimen spurte Martin Ødegaard om hvilken moped han kom til å kjøre i Spania, brøt alle tilstede på pressekonferansen ut i latter. Video: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer

- Alle her vet hvem Martin Ødegaard er, og det vil være store forventninger til ham.

- SC Heerenveen har gjort et stort stunt på overgangsmarkedet, skriver Telegraaf.

Vinterpause

Heerenveen har vært på treningsleir på La Manga denne uka, men denne uka starter den nederlandske ligaen igjen etter vinterpausen. Heerenveen spiller hjemme mot ADO den Haag lørdag.

Det er fortsatt uklart om Ødegaard rekker lørdagens kamp.

NTB har i dag snakket med Martin Ødegaards nye lagkamerat i Heerenveen, Morten Thorsby. Han mener æresdivisjonen passer bra for Ødegaard:

- Den nederlandske ligaen er en bra liga. Det er mindre fysikk enn i England og de aller største ligaene, men det er lettere å komme seg inn som ung. De er ekstremt villige til å bruke unge spillere, sier han til NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling