- Ødegaard er verdens største talent

Britisk nettsted kårer.

I VINDEN: Martin Ødegaard blir nå lagt merke til i hele Europa. I dag topper han en talentliste i England. 
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
I VINDEN: Martin Ødegaard blir nå lagt merke til i hele Europa. I dag topper han en talentliste i England. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Martin Ødegaard er internasjonal fotballs aller største vidunderbarn, fastslår britiske Teamtalk.

Nettstedet har den siste tiden vurdert og kåret verdens 50 største fotballtalenter. Tirsdag ble topp-ti-listen presentert. Helt på toppen troner Strømsgodset-spiller Martin Ødegaard.

- Inntil i forrige måned hadde få hørt om Liverpool-supporteren alle klubber nå ønsker seg. Men han får fortjent vår vidunderbarn-tittel, skriver nettstedet i sin begrunnelse.

Storklubber i kø 15 år gamle Ødegaard har den siste tiden blitt en snakkis langt utenfor Norges grenser. Store klubber som Real Madrid og Ajax skal stå i kø for å sikre seg ungguttens attraktive signatur, men foreløpig bruker unggutten tiden til å se nøye på alternativene som foreligger.

Rett bak seg på Teamtalks liste har Strømsgodset-spilleren Barcelona stortalent Alen Halilovic. 18-åringen ble hentet til den katalanske storklubben fra kroatiske Dinamo Zagreb tidligere i år og har allerede fått tre kamper for Barcelonas B-lag. Halilovic, som rapporteres å få sjansen på A-laget om bare kort tid, er den yngste spilleren som noen gang har gjort mål i den kroatiske toppdivisjonen. Det gjorde han for to år siden - i en alder av 16 år og 112 dager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer