Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ødegaard fikk bare 45 minutter på gjørmebane

Byttet ut i pausa.

 BYTTET UT:  Martin Ødegaard ble tatt av i pausen i sin første Castilla-kamp fra start. Her fra møtet med Athletic Bilbao forrige helg. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
BYTTET UT: Martin Ødegaard ble tatt av i pausen i sin første Castilla-kamp fra start. Her fra møtet med Athletic Bilbao forrige helg. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Amorebieta - Castilla 1-1 (1-1).

(Dagbladet): I bortemøtet med Amorebieta fikk Martin Ødegaard sin første kamp fra start for Castilla. I særdeles ugunstige forhold skulle 16-åringen endelig få vise seg fram i en offisiell kamp.

Men på en bane som minnet mest om en sliten Norway Cup-bane, fikk nordmannen til lite. Det gjaldt ikke bare ham. For på gjørmebanen, trillet knapt ballen.

Hjemmelaget var klare for å krige og fikk korrekt straffespark før ti minutter var spilt. Jon Orbegozo sendte hjemmelaget i føringen.

Det unge Castilla-laget ble etterhvert mer vant til det tunge forholdet. Etter 27 minutter kvitterte de ved Burgui.

Selv om Castilla kjempet seg mer inn i kampen, fant Martin Ødegaard seg aldri helt tilrette ute på sin høyrekant. I pausen valgte derfor Zinedine Zidane å bytte ut unggutten.

Denne uken ble det spekulert i en mulig A-lagsdebut for nordmannen, som trente flere ganger med stjernegalleriet til hovedstadsklubben. Fredag var han derimot tilbake på Castilla-trening.

Castilla hadde en ball over streken, men det fikk ikke dommertrioen med seg. På overtid ropte gjestene på straffespark, uten å få gehør hos kamplederen.

Hele Norges coronakart