Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ødegaard fikk en ny sjanse på Liverpool-trening

Knipset av supporterklubben.

PÅ MELWOOD FOR ANDRE DAG PÅ RAD: Martin Ødegaard får testet seg mot Premier Leauge-spillere under oppholdet i Liverpool. Her med landslaget i Aserbajdsjan. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
PÅ MELWOOD FOR ANDRE DAG PÅ RAD: Martin Ødegaard får testet seg mot Premier Leauge-spillere under oppholdet i Liverpool. Her med landslaget i Aserbajdsjan. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Ingen skal si at Liverpool ikke tar Martin Ødegaard (15) seriøst.

I går trente Strømsgodset-spilleren med Premier League-klubben, han fikk muligheten til å trille ball med flere av klubbens stjerner.

I dag melder Liverpools norske supporterklubb at 15-åringen har fått enda en sjanse til å vise seg fram på treningsfeltet Melwood.

Knipset under økt Twitter leverer supporterklubben til og med bildebevis på at guttungen er med på en økt med klubben han er fan av.

Ødegaard er i Liverpool på tredje døgnet nå, allerede onsdag ble han observervert på middag ute med playmaker Coutinho. At Liverpool-trener Brendan Rodgers har oversikt når det gjelder den unge nordmannen er utvilsomt.

Allerede før rødtrøyenes november-møte med Real Madrid, en klubb Ødegaard også har gjestet, svarte nordiren på spørsmål om Godset-teknikeren.

- Jeg kjenner til spilleren du nevner, men jeg ønsker ikke å snakke for mye om en spiller i en annen klubb, men han er et stort talent, som spiller på A-nivå i en alder av 15 år, sa Rodgers.

Interessen er der Den norske Liverpool-redaktøren Torbjørn Flatin sa til Dagbladet i går at Anfield-laget gjør det aller meste for å havne først i køen av friere.

- Klubben har fulgt ham en god stund, og interessen er så klart der. Ødegaard er et av de største talentene Norge har hatt på lenge, og han er etterspurt mange steder. Men Liverpool vet alt om Martin Ødegaard, og jeg skjønner det godt hvis de prøver å ta første stikk nå, sa  Flatin.

Men også Real Madrid er svært ivrige, i dag skriver Marca at klubben håper å kunne annonsere en Ødegaard-avtale om ti dager.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling