Ødegaard fikk en ny sjanse på Liverpool-trening

Knipset av supporterklubben.

PÅ MELWOOD FOR ANDRE DAG PÅ RAD: Martin Ødegaard får testet seg mot Premier Leauge-spillere under oppholdet i Liverpool. Her med landslaget i Aserbajdsjan. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
PÅ MELWOOD FOR ANDRE DAG PÅ RAD: Martin Ødegaard får testet seg mot Premier Leauge-spillere under oppholdet i Liverpool. Her med landslaget i Aserbajdsjan. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ingen skal si at Liverpool ikke tar Martin Ødegaard (15) seriøst.

I går trente Strømsgodset-spilleren med Premier League-klubben, han fikk muligheten til å trille ball med flere av klubbens stjerner.

I dag melder Liverpools norske supporterklubb at 15-åringen har fått enda en sjanse til å vise seg fram på treningsfeltet Melwood.

Knipset under økt På Twitter leverer supporterklubben til og med bildebevis på at guttungen er med på en økt med klubben han er fan av.

Ødegaard er i Liverpool på tredje døgnet nå, allerede onsdag ble han observervert på middag ute med playmaker Coutinho. At Liverpool-trener Brendan Rodgers har oversikt når det gjelder den unge nordmannen er utvilsomt.

Allerede før rødtrøyenes november-møte med Real Madrid, en klubb Ødegaard også har gjestet, svarte nordiren på spørsmål om Godset-teknikeren.

- Jeg kjenner til spilleren du nevner, men jeg ønsker ikke å snakke for mye om en spiller i en annen klubb, men han er et stort talent, som spiller på A-nivå i en alder av 15 år, sa Rodgers.

Interessen er der Den norske Liverpool-redaktøren Torbjørn Flatin sa til Dagbladet i går at Anfield-laget gjør det aller meste for å havne først i køen av friere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer