Ødegaard-flause: - Skal ikke skje

Stefan Strandberg og et selvmål sørget for nok en norsk seier. Etterpå var landslagssjef Lars Lagerbäck kritisk til en situasjon mellom Martin Ødegaard og Strandberg.

MÅLLØS AV BANEN: Fredrik «Blakern» Larsen tror Erling Braut Haaland er forbanna etter kampen mot Nord-Irland. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - Nord-Irland 1-0 (0-0)

ULLEVAAL (Dagbladet): Nord-Irland var ingen kasteball på Ullevaal, men et selvmål av Stuart Dallas sørget for at Norge slapp med skrekken. En corner fra Martin Ødegaard med retning mot Stefan Strandberg, sørget for at ballen gikk via Dallas og i mål.

Nå er det Østerrike og Norge som foreløpig kjemper om gruppeseieren i Nations League.

- Ja det var ikke så mye mer, men vi vinner og det er det viktigste, men det er langt fra godt nok syns jeg, sier Ødegaard til TV 2.

- Det var dritkjedelig i dag, men vi vant. Nå må ha fokus på neste, og det er nydelig med tre poeng, sier Erling Braut Haaland.

Dagens kamp var en helt annen enn den vi så i Nord-Irland. Den gangen ble det en overbevisende 5-1-seier. I dag ble det heller knepent.

- Det ble kanskje litt tøffere enn jeg hadde trodd, men vi hadde ventet at de skulle ligge lavt med spillere. De forsvarer seg bra. Vi spiller litt for omstendelig hele tiden. Det ble litt bedre i andre omgang. Vi hadde ballen mye, men det hjelper ikke. Det viktigste er tre poeng, og det tok vi, sier Lagerbäck på presskonferansen etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer