Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ødegaard-forfatter legger seg flat etter Ronaldo-avsløring

- Troverdigheten min er på bånn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lørdag kunne Dagbladet fortelle at Cristiano Ronaldo-intervjuet som er gjort i danske Michael Qureshis bok «Martin Ødegaard» aldri fant sted.

Cristiano Ronaldos egne talsmenn sier nemlig at Real-stjerna ikke ble intervjuet av forfatter Qureshi.

I en kommentar til Ekstra Bladet svarer forfatteren på Dagbladets avsløring.

- Jeg har lagt meg flat. Men jeg vil ikke bruke resten av livet på å svare hver gang en journalist finner noe som er tvilsomt, sier Qureshi.

- Fortjent Qureshi fikk i desember i fjor sparken av avisa Ekstra Bladet, på bakgrunn av at han hadde oppgitt falske kilder i en rekke artikler.

Ronaldo-løgnen føyer seg inn i rekka av skandaler.

- Troverdigheten min er på bånn, og det er fortjent. Jeg kan ikke forandre det som har skjedd i fortida. Det jeg kan påvirke er framtida og at den går i riktig retning, sier dansken, som ikke har besvart Dagbladets henvendelser.

Boka med tittelen «Martin Ødegaard» ble lansert for ett år siden, uten at den norske fotballspilleren eller noen hans nærmeste har bidratt. I boka ble et påstått intervju med Cristiano Ronaldo brukt for alt det var verdt i PR-kampanjen.

Bak på boka står det:

«En dag kan Martin bli min avløser», sier Ronaldo i en eksklusiv samtale med forfatteren av boka «Martin Ødegaard».

Team Ronaldo bekrefter Dagbladet har imidlertid oppnådd kontakt med apparatet rundt Ronaldo. I en e-post fra hans rådgivere i firmaet CR7 fikk vi følgende svar da vi spurte om Ronaldo hadde vært med på en spørsmål/svar-seanse hvor også Qureshi var til stede første halvår 2015:

«Vi kan bekrefte at Cristiano Ronaldo ikke ble intervjuet av den journalisten».

På våre to oppfølgingsspørsmål viste den ikke navngitte medietalsmannen til sitt første svar. At Ronaldo ikke ble intervjuet av Qureshi. Noe mer ønsket vedkommende ikke å kommentere.

Les også: «Ødegaard kan bli min avløser», sa Ronaldo ifølge boka. Nå sier superstjernen at intervjuet er løgn.

• Verken Martin Ødegaards pappa, Hans Erik Ødegaard, eller hans rådgiver Tore Pedersen ønsker å si noe som helst om den uautoriserte boka.

KONTROVERSIELL BOK: Forfatter Michael Qureshi ga ut den uautoriserte boka i 2015. Martin Ødegaard selv har ikke bidratt. Foto: Dagbladet
KONTROVERSIELL BOK: Forfatter Michael Qureshi ga ut den uautoriserte boka i 2015. Martin Ødegaard selv har ikke bidratt. Foto: Dagbladet Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!