Ødegaard gir Rösler æren for landslagsplassen

- Har gitt meg tillit.

(Dagbladet.no): Alexander Ødegaard har vært mye ut og inn av laget til Viking i år. Som oftest har han startet hjemmekampene og kommet inn i bortekampene.

Nå takker han Uwe Rösler for at han har spilt seg til landslagsplass igjen.

- Uwe har gitt meg tillit, og gir meg muligheten til å prøve de tingene jeg er god på i kamper. Han skal ha mye av æren for at jeg nå er med igjen, sier Ødegaard til Aftenbladet.no.

Han fikk beskjeden om uttaket under dagens Viking-trening, og ble raskt gratulert av lagkameratene.

Også trener Uwe Rösler gleder seg over uttaket av Ødegaard. Nå går han langt i å love bort en startplass også på bortebane.

- Dette er en perfekt situasjon for meg som trener. Nå som Alexander er med i landslagstroppen, må han vise seg plassen verdig mot Tromsø. Jeg tror han starter mot TIL, sier Rösler til Aftenbladet.no.

Også Thomas Myhre ble positivt overrasket på dagens Viking-trening.

- Siden det kun var én kamp, hadde jeg egentlig regnet med at det bare ble to keepere denne gang. Men selvfølgelig er jeg glad for å være med igjen, sier Myhre.

FEIRER FORAN BENKEN: Alexander Ødegaard bukker til Viking-benken under kampen mot Godset lørdag. Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix
FEIRER FORAN BENKEN: Alexander Ødegaard bukker til Viking-benken under kampen mot Godset lørdag. Foto: Alf Ove Hansen, Scanpix Vis mer
GLAD: Uwe Rösler regner med at landslagsuttaket av Ødegaard gir spilleren ekstra lyst til å prestere også for klubblaget.