GODE TAKTER: Martin Ødegaard viste tidvis fram gode ting i kveld. han hadde blant annet en avslutning i stolpen.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
GODE TAKTER: Martin Ødegaard viste tidvis fram gode ting i kveld. han hadde blant annet en avslutning i stolpen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

Ødegaard hamret frispark i stolpen - etterpå viste kapteinen hvordan det skal gjøres

Likevel ikke nok for Castilla som ikke kan rykke opp.

• Real Madrid Castilla - Guadalajara 1-1 (0-0)

(Dagbladet): Det er mange som spør seg om Martin Ødegaard endelig skal få sin debut i Real Madrid denne sesongen nå som Barcelona etter alle solemerker vinner ligaen.

Enn så lenge er unggutten å finne i Castilla hvor han også i kveld var med fra start. Og det var nordmannen som var nærmest scoring i den første omgangen da han hamret ballen i stolpen på et frispark.

Det er kveldens motstander som ligger på den siste kvalifiseringsplassen i Segunda B, og Castilla måtte vinne for å ha et ørlite håp om opprykk.

Castilla har bare vunnet to av de siste ti kampene i ligaen og sto med null seire på de fire siste kampene.

Nydelig scoring I midten av andreomgang sto Ødegaard med ballen da Castilla hadde fått frispark i farlig posisjon, men det var ikke 16-åringen som fikk sjansen.

I stedet var det kaptein Sergio Aguza som skjøt ballen vakkert opp i vinkelen.

- Utrolig, helt utrolig, sa den engelske kommentatoren.

Utlikning Ti minutter før slutt hadde Ødegaard et fint driv hvor han kom alene med keeper. Dessverre kom han i litt ubalanse i det han skulle avslutte og keeper reddet.

I stedet mistet Castilla ballen på midten og fikk en kontring mot seg. Guadalajara takket for muligheten og utliknet i angrepet.

Det var en kalddusj for Castilla, som med uavgjort ikke kommer til å rykke opp denne sesongen.