GOD TONE: Per-Mathias Høgmo forteller at Martin Ødegaard har vært svært god på trening denne uka før Kroatia-kampen. Han ville dog ikke si om 16-åringen starter mot Kroatia. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
GOD TONE: Per-Mathias Høgmo forteller at Martin Ødegaard har vært svært god på trening denne uka før Kroatia-kampen. Han ville dog ikke si om 16-åringen starter mot Kroatia. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Ødegaard har overbevist Høgmo

- Har vært veldig god.

(Dagbladet): Per-Mathias Høgmo brukte den siste pressekonferansen før avreise til Kroatia på å skryte av Martin Ødegaard etter hans prestasjoner på trening denne uka.

- Jeg synes Martin har vært veldig god. Han har vist det vi vet at bor i ham, sier landslagssjefen til et samlet norsk pressekorps i Marbella.

16-åringen har overbevist på flere av landslagets treninger denne uka.

Dagbladets kommentator Morten Pedersen tror at det har gjort at han rykker nærmere en plass i startelleveren mot Kroatia på lørdag.

- Han har vært stabilt god med ball og vist større frekvens i spillet sitt enn vi kanskje har sett tidligere. Jeg synes han bærer preg av at han har trent på veldig, veldig høyt nivå i en periode og hatt bra matchtrening, fortsetter Høgmo.

Han ville ikke si noe om hvilke elleve som blir valgt mot Kroatia, men er tydelig på at laguttaket er så godt som spikret.

- Laget begynner å nærme seg, mye faller på plass. Det er ikke veldig annerledes enn tidligere, men vi får se hva som skjer de siste dagene, sier Høgmo til Dagbladet.

Kampen mot Kroatia spilles lørdag klokka 16 i Zagreb. Det norske landslaget har siste trening i Marbella torsdag formiddag før de flyr til Kroatia.

- Jeg er godt fornøyd med oppholdet her og synes vi har fått gjort det vi ønsker, forteller Høgmo.