Ronald De Boer og Hedwiges Maduro roser Martin Ødegaard

Ødegaard har overbevist legenden Ronald de Boer

De tidligere Ajax-spillerne Ronald de Boer og Hedwiges Maduro er ikke i tvil om at Martin Ødegaard er rett mann for Champions League-semifinalisten. Ødegaards nåværende manager er imidlertid uenig.

OVERBEVIST: Tidligere Ajax-spiller Ronald de Boer har den siste tiden blitt overbevist om at Martin Ødegaard er rett mann for Ajax. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
OVERBEVIST: Tidligere Ajax-spiller Ronald de Boer har den siste tiden blitt overbevist om at Martin Ødegaard er rett mann for Ajax. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den nederlandske fotballegenden Ronald de Boer, som har spilt for klubber som Barcelona og Ajax og fikk 67 landskamper for Nederland, har latt seg imponere og overbevise over Martin Ødegaard (20) denne sesongen.

Den tidligere Ajax-stjerna med over 200 kamper for den nederlandske storklubben har storkost seg med at klubben i hans hjerte igjen har vist seg konkurransedyktig med verdens beste klubber i Champions League.

Når flere av de største talentene forsvinner, håper Frank de Boers tvillingbror nå at Martin Ødegaard hentes inn for å løfte klubben til nye høyder. 49-åringen mener den norske ballteknikeren er den perfekte erstatteren til Hakim Ziyech, som sannsynligvis forsvinner i sommer.

- Jeg mener at Ødegaard kan fylle rollen til Ziyech på en mesterlig måte, sier Ronald de Boer til TV-kanalen Fox Sports.

- Ødegaard kan både bekle en kantrolle i Ajax, men også fungere som en ekstra sentral midtbanespiller ved å skjære innover - og samtidig åpne opp for en offensiv sideback langs kanten.

Eks Ajax-spiller roser Ødegaard

Det samme mener en annen tidligere Ajax-spiller Hedwiges Maduro, som også spilte for klubber for Sevilla og Valencia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer