Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

ØDEGAARD I REAL MADRID

Ødegaard herjet for Castilla med scoring og storspill

Martin Ødegaard gjorde en strålende kamp og scoret det siste målet da Real Madrid Castilla slo Socuellamos 3-0 lørdag.

Oslo  20150809.
Martin Ødegaard i aksjon under treningskampen i fotball mellom Vålerenga og Real Madrid på Ullevaal stadion. Kampen endte 0-0.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Oslo 20150809. Martin Ødegaard i aksjon under treningskampen i fotball mellom Vålerenga og Real Madrid på Ullevaal stadion. Kampen endte 0-0. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

17-åringen kom til lørdagens kamp med selvtillit etter å ha bidratt sterkt til at det norske U21-landslaget sikret seg plass i omspillsrunden om de siste billettene til EM-sluttspillet i Polen neste sommer.

Ødegaard scoret to ganger da U21-landslaget slo Kasakhstan tidligere denne uka, og lørdag ble det ny nettkjenning for klubblaget. 13 minutter var spilt av annen omgang mot Socuellamos da Ødegaard avsluttet et fint Castilla-angrep med scoring.

Scoringen ble kronen på verket i en gnistrende omgang av den norske unggutten. Etter kampen vanket det mye skryt til Ødegaard, som alt i alt var blant banens dominerende aktører.

Flere mål kunne han også scoret.

Seieren løftet Castilla til sjetteplass på tabellen. Opp til ligaleder Leioa skiller det kun to poeng. (©NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!