Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ødegaard i storform: Involvert i fire mål i storseier

Da Real Madrid Castilla slo Guadalajara 6-3.

MYE INVOLVERT: Martin Ødegaard spilte hele kampen og var tredje sist på fire scoringer da Real Madrid Castilla slo Guadalajara 6-3 i spansk 2. divisjon B søndag. Her er han fra en treningskamp mot Vålerenga.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
MYE INVOLVERT: Martin Ødegaard spilte hele kampen og var tredje sist på fire scoringer da Real Madrid Castilla slo Guadalajara 6-3 i spansk 2. divisjon B søndag. Her er han fra en treningskamp mot Vålerenga. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Martin Ødegaard spilte hele kampen og var tredje sist på fire scoringer da Real Madrid Castilla slo Guadalajara 6-3 i spansk 2. divisjon B søndag.

Alle fire gangene endte det med scoring av Borja Mayoral.

Real Madrid reiste seg etter en svak periode med god offensiv fotball, selv om svakt forsvarsspill bidro til tre baklengsmål mot de svakt plasserte gjestene.

Ødegaard spilte til høyre på Castillas midtbane og markerte seg med mange gode initiativ. Han kan være svært fornøyd med sin innsats i kampen.

Det var gjestene som mot spillets gang tok ledelsen, men Castilla vendte kampen i sin favør før pause, begge med Ødegaard involvert i samspill med Fran.

Begge ganger spilte nordmannen fram høyrebacken, og hans innlegg ble omsatt i scoringer av Borja Mayoral.

I annen omgang kom både 3-1 og 4-2 etter gjennombrudd på venstrekanten. På det fjerde målet kunne kaptein Javier Muños sentret til en bedre plassert Ødegaard, men han valgte å avslutte selv og scoret alene med keeper.

Guadalajara skapte ny spenning med 4-3, men Ødegaard var igjen svært involvert da kampen ble punktert. Han var igjen tredje sist på ballen i angrepet som endte med Mayorals 5-3-mål, og et flott raid inn fra høyresiden, en finte og stikker åpnet for at Mayoral kunne score sitt fjerde mål i siste minutt.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram