KAN DEBUTERE: Martin Ødegaard kan få sjansen for Real Madrid mot Almeria i morgen. Her i bilen utenfor treningsfeltet Valdebebas sammen med pappa Hans Erik Ødegaard og rådgiver Tore Pedersen (i baksetet) tidligere i år. Foto: Joachim Baardsen / Dagbladet
KAN DEBUTERE: Martin Ødegaard kan få sjansen for Real Madrid mot Almeria i morgen. Her i bilen utenfor treningsfeltet Valdebebas sammen med pappa Hans Erik Ødegaard og rådgiver Tore Pedersen (i baksetet) tidligere i år. Foto: Joachim Baardsen / DagbladetVis mer

Ødegaard kan få Real Madrid-debuten: - Det kan være hans siste sjanse denne sesongen

Troppen offentliggjøres om kort tid.

(Dagbladet): Sjansen er stor for at Martin Ødegaard (16) blir tatt ut i kamptroppen til Real Madrid som møter Almeria i morgen. Det ble kjent gjennom La Liga-ekspert Petter Veland i går kveld.

Real Madrid offentliggjorde selv en video fra mandagstreningen som viste Ødegaard i aksjon med stjerner som Pepe, Fabio Coentrao og Alvaro Arbeloa. Ferske bilder viser at drammenseren også i dag er på plass på Valdebebas.

Nå bekrefter også rådgiver Tore Pedersen at 16-åringen er i god form, etter å ha slitt med en ribbensskade de siste ukene.


- Martin er frisk, forteller Pedersen til Dagbladet.

Får beskjed i dag Rådgiveren viser til Norges landskamp mot Kroatia 28. mars på spørsmål om hvordan formen til Ødegaard er for øyeblikket.

- Den er bra. Det er ikke så lenge siden han spilte landskamp, så det så du nok selv, sier Pedersen.

- Kjenner du til om han er tatt ut i troppen til kampen mot Almeria?

TRENER MED STJERNENE: Dette er hverdagen for Ødegaard i Marid. Her fra en tidligere trening. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
TRENER MED STJERNENE: Dette er hverdagen for Ødegaard i Marid. Her fra en tidligere trening. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Det har jeg ikke lyst til å uttale meg om. Dere får beskjed etter treningen i dag, sier Pedersen.

- Overraskende Real Madrid-manager Carlo Ancelotti stiller til pressekonferanse klokken 12.30. Da vil vi få svaret på om Ødegaard er en del av det titteljagende mannskapet som skal kjempe om tre viktige La Liga-poeng på Santiago Bernabeu i morgen kveld.

Marca-journalist Rubén Jiménez ser på det som sannsynlig, men mener tidspunktet er uventet ettersom Ødegaard ikke har lyktes spesielt bra på B-laget Castilla den siste tiden.

- Det vil være en overraskelse. Ødegaard er ikke i Zinedine Zidanes (Castilla-trener) førsteellever. Han spiller annenfiolin på Castilla. Samtidig vet vi hvilke kvaliteter han besitter. Hvis én Castilla-spiller kunne gjort det bra for Real Madrid, er det Martin, sier Jiménez til Dagbladet.

MØTER PRESSEN: Klokken 12.30 er det forventet at Real Madrid-manager Carlo Ancelotti offentliggjør troppen til morgendagens kamp. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
MØTER PRESSEN: Klokken 12.30 er det forventet at Real Madrid-manager Carlo Ancelotti offentliggjør troppen til morgendagens kamp. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Gareth Bale, Luka Modric, Sergio Ramos og Sami Khedira forventes alle å være ute med skade. Det gjør at Ancelotti mest sannsynlig trenger å ta med seg en eller to Castilla-spillere i troppen.

- Det vil være en god mulighet for Martin til å debutere, og sannsynligvis hans siste sjanse denne sesongen. Morgendagens kamp er ikke vanskelig. Almeria er i bunnen av tabellen. Mens konkurransen vil være veldig tøff i de siste kampene, sier Jiménez.

Real Madrid har fem kamper igjen av serien. I tillegg skal «Los Galacticos» møte Juventus i semifinalen av Champions League.