Ødegaard kan få Real Madrid-debuten: - Det kan være hans siste sjanse denne sesongen

Troppen offentliggjøres om kort tid.

KAN DEBUTERE: Martin Ødegaard kan få sjansen for Real Madrid mot Almeria i morgen. Her i bilen utenfor treningsfeltet Valdebebas sammen med pappa Hans Erik Ødegaard og rådgiver Tore Pedersen (i baksetet) tidligere i år. Foto: Joachim Baardsen / Dagbladet
KAN DEBUTERE: Martin Ødegaard kan få sjansen for Real Madrid mot Almeria i morgen. Her i bilen utenfor treningsfeltet Valdebebas sammen med pappa Hans Erik Ødegaard og rådgiver Tore Pedersen (i baksetet) tidligere i år. Foto: Joachim Baardsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sjansen er stor for at Martin Ødegaard (16) blir tatt ut i kamptroppen til Real Madrid som møter Almeria i morgen. Det ble kjent gjennom La Liga-ekspert Petter Veland i går kveld.

Real Madrid offentliggjorde selv en video fra mandagstreningen som viste Ødegaard i aksjon med stjerner som Pepe, Fabio Coentrao og Alvaro Arbeloa. Ferske bilder viser at drammenseren også i dag er på plass på Valdebebas.

Nå bekrefter også rådgiver Tore Pedersen at 16-åringen er i god form, etter å ha slitt med en ribbensskade de siste ukene.

- Martin er frisk, forteller Pedersen til Dagbladet.

Får beskjed i dag Rådgiveren viser til Norges landskamp mot Kroatia 28. mars på spørsmål om hvordan formen til Ødegaard er for øyeblikket.

- Den er bra. Det er ikke så lenge siden han spilte landskamp, så det så du nok selv, sier Pedersen.

- Kjenner du til om han er tatt ut i troppen til kampen mot Almeria?

- Det har jeg ikke lyst til å uttale meg om. Dere får beskjed etter treningen i dag, sier Pedersen.

- Overraskende Real Madrid-manager Carlo Ancelotti stiller til pressekonferanse klokken 12.30. Da vil vi få svaret på om Ødegaard er en del av det titteljagende mannskapet som skal kjempe om tre viktige La Liga-poeng på Santiago Bernabeu i morgen kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.