Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ødegaard kan spille i junior-Champions League

- Dersom vi trenger ham.

JUNIOR-AKTUELL: Martin Ødegaard er registrert i troppen til Real Madrids lag i ungdommens mesterliga. Nordmannen er også registrert til mesterligaen for A-laget, samtidig som han spiller for Castilla på nivå tre i Spania.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
JUNIOR-AKTUELL: Martin Ødegaard er registrert i troppen til Real Madrids lag i ungdommens mesterliga. Nordmannen er også registrert til mesterligaen for A-laget, samtidig som han spiller for Castilla på nivå tre i Spania. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Martin Ødegaard er registrert i troppen til Real Madrids lag i ungdommens mesterliga. Nordmannen er også registrert til mesterligaen for A-laget, samtidig som han spiller for Castilla på nivå tre i Spania.

Ødegaard var utelatt fra troppen da Real Madrid slo Sjakhtar Donetsk tirsdag, men nå kan 16-åringen få sjansen for juniorlaget, det melder Goal.com.

Juniorlaget startet ungdomsturneringen på samme måte som A-laget med å slå Sjakhtar 4-0. Nå venter motstanderne Malmö og PSG i de to neste gruppekampene.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

- Han kan brukes i ungdomskonkurransen. Dersom trenerne er enige, og vi trenger han, er Ødegaard til vår disposisjon, sier treneren for ungdomslaget, Luis Miguel Ramis.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!