Norge - Spania, kl. 20.45

- Ødegaard kan spolere festen

For Sergio Ramos (33) er møtet med Norge mer enn bare en fotballkamp. Han setter rekord i flest antall spilte landskamper for Spania.

STJERNEMØTE: Dette bildet ble frigjort i forbindelse med at Martin Ødegaard gikk fra Strømsgodset til Real Madrid i januar 2015. Ødegaard er flankert av gigantene Sergio Ramos (t.v.) og Cristiano Ronaldo. I dag møtes Ødegaard og Ramos igjen. Foto: NTB Scanpix
STJERNEMØTE: Dette bildet ble frigjort i forbindelse med at Martin Ødegaard gikk fra Strømsgodset til Real Madrid i januar 2015. Ødegaard er flankert av gigantene Sergio Ramos (t.v.) og Cristiano Ronaldo. I dag møtes Ødegaard og Ramos igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - Spania, kl. 20.45 på TV 2

ULLEVAAL (Dagbladet): - Ødegaard kan spolere festen til Sergio Ramos! Slik lyder fokuset i den spanske avisa AS i dag, før storkampen på Ullevaal i kveld.

For dette blir mer enn bare en kamp der Spania skal hente poengene og sikre plassen i EM-sluttspillet neste sommer. Det er lagt opp til Real Madrid-midtstopper Sergio Ramos' store fest.

33-åringen får sin kamp nummer 168 for Spania. I dag står han og Iker Casillas på 167 landskamper. Men fra i kveld vil Ramos ha rekorden alene. På tredjeplass følger Xavi med 133 kamper.

De færreste i Spania tror på noe annet enn seier. Men «alle» vet hvem Ødegaard er og hva han kan stelle i stand.

- Prisen som «septembers beste spiller» er etiketten som blir presentert i kveld, skriver AS.

- Han er ikke sterkere bare fysisk. Men han har også flere berøringer og har større ro med ballen. Han kan åpne motstandernes forsvar med pasningene sine, heter det.

Ramos og Ødegaard er «gamle kjente» fra Real Madrid. Ramos og Ronaldo var to av de første spillerne nordmannen hilste på da han kom fra Strømsgodset til Madrid i 2015.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer