TAPTE: Martin Ødegaard startet kampen for Real Madrid Castilla, men kunne ikke forhindre Castillas første tap for sesongen. Her i aksjon på Ullevål med Real Madrids A-lag i august.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TAPTE: Martin Ødegaard startet kampen for Real Madrid Castilla, men kunne ikke forhindre Castillas første tap for sesongen. Her i aksjon på Ullevål med Real Madrids A-lag i august. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

Ødegaard kunne ikke forhindre sesongens første tap for Castilla

Fikk 72 minutter.

(Dagbladet): Martin Ødegaard spilte fra start da Real Madrid Castilla tapte 1-0 borte for Real Union i Segunda B.

Nordmannen har ikke gjort det så bra i Castillas fire første serierunder som han skulle ønske og har tidvis måtte tåle kraftig kritikk i spanske medier. 

Baskerne tok ledelsen ved Josu Ozkoidi Alba etter 39 minutter. Castilla klarte aldri å produsere et motsvar, men beholdt fortsatt tabelltoppen etter at laget hadde vunnet samtlige av de fire foregående rundene.

Castillas kaptein, Zinedine Zidanes sønn Enzo var henvist til benken sammen med Ødegaard-konkurrent Borja Mayoral.

Mayoral ble forøvrig byttet inn for Ødegaard etter 72 minutter.

Til tross for et skuffende resultat beholdt laget fortsatt tabelltopp, ettersom samtlige av de fire foregående kampene har endt med seier. 

Neste utfordring for Ødegaard og co finner sted om en uke, da Castilla tar i mot Amorbieta hjemme på Estadío Alfredo Di Stéfano.