Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ødegaard lysten på Start

Vålerengas Jon Eirik Ødegaard kan være på vei til Start og Kristiansand. Nylig avslo kantspilleren et tilbud om ny kontrakt med Oslo-klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi snakker sammen veldig hyppig, og jeg forventer nesten at Start kommer med et tilbud en av de nærmeste dagene, sier Ødegaard til Fædrelandsvennen.

Den 27 år gamle trønderen er viden kjent for sine fantastiske frispark og farlige dødballer. Hele tre av Ødegaards fem mål denne sesongen har kommet som følge av frispark i Sinisa Mihajlovic-klassen. Dette er egenskaper Start-trener Jan Halvor Halvorsen kan få nytte av kommende sesong.

- Jeg ble trent av Jan Halvor da jeg spilte for Byåsen i 1997. Det er ikke til å legge skjul på at jeg mer enn gjerne spiller under hans ledelse igjen, sier Ødegaard.

Han er imidlertid ikke veldig lysten på 1.divisjonsspill kommende sesong.

- Skulle Start rykke ned, vil ikke det være av avgjørende betydning for meg, sier Jon Eirik Ødegaard.

  • Ødegaard har tidligere spilt for Røros, Rosenborg, Ham-Kam, Strindheim og Byåsen. i tillegg til Vålerenga.
<B>BYTTER KLUBB?</B> - Jeg forventer nesten at Start kommer med et tilbud en av de nærmeste dagene, sier Jon Eirik Ødegaard.