Ødegaard med i Real Madrid-troppen til morgendagens kamp

Ancelotti bekrefter.

TOK UT ØDEGAARD: Carlo Ancelotti bekreftet på en pressekonferanse i dag at Martin Ødegaard er i Real Madrids kamptropp til morgendagens møte med Almeria i La Liga. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
TOK UT ØDEGAARD: Carlo Ancelotti bekreftet på en pressekonferanse i dag at Martin Ødegaard er i Real Madrids kamptropp til morgendagens møte med Almeria i La Liga. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Martin Ødegaard er tatt ut i Real Madrids kamptropp til morgendagens La Liga-møte med Almeria. Det bekrefter manager Carlo Ancelotti på en pressekonferanse på Valdebebas i dag.

- Ødegaard er med i morgen, sier Ancelotti.

Kan bli historisk Ødegaard er allerede norgeshistoriens første fotballspiller til å signere for Real Madrid. I morgen kan 16-åringen også bli den første til å spille for den spanske giganten.

- Det er tre spillere fra Castilla (B-laget) med i troppen. Ødegaard, Borja Mayoral og Diego Llorente. To av dem vil være med på benken, sier Ancelotti.

Real Madrid sliter med store skadeproblemer. Gareth Bale, Karim Benzema, Sergio Ramos og Sami Khedira er alle uaktuelle til kampen. Det har åpnet opp muligheten for Ødegaard.

Det er heller ikke usannsynlig at drammenseren får entre gressmatta på Santiago Bernabeu. Almeria ligger nemlig fjerde sist på tabellen, noe som gjør «Los Galacticos» til store forhåndsfavoritter.

Om Ancelottis lag opparbeider seg en komfortabel ledelse, kan italieneren fort gi Ødegaard debuten for verdens største fotballklubb.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.