Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ødegaard med lekker assist i Castilla-seier

Tabelltopp.

 MÅLGIVENDE:  Martin Ødegaard, her far en tidligere kamp for klubben, hadde en assist i lørdagens oppgjør. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
MÅLGIVENDE: Martin Ødegaard, her far en tidligere kamp for klubben, hadde en assist i lørdagens oppgjør. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Martin Ødegaard spilte en god kamp for Real Madrid Castilla lørdag og kronet det hele med en eksepsjonell målgivende pasning.

16-åringen startet med ballen på midten og fintet bort en Socuéllamos-spiller takket være herlig tyngdeoverføring. Deretter ydmyket han to av bortelagets spillere i én og samme tofotsfinte før han spilte gjennom Mariano, som hadde en enkel jobb med å fastsette resultatet til 3-1.

Mariano ga Castilla ledelsen etter 53 minutter etter et angrep hvor Ødegaard var med i det oppbyggende spillet.

 Pelegrina utlignet like etter for Socuéllamos, men Mariano ga igjen hjemmelaget ledelsen i det 82. minutt, før samme mann fullførte sitt hattrick kun minuttet senere.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!