Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Martin Ødegaard:

Ødegaard med når Real Madrid starter sesongoppkjøringen

Julen Lopetegui har 22 spillere tilgjengelig når han starter sin første sesongoppkjøring som Real Madrid-trener mandag. Blant dem er Martin Ødegaard.

UKLAR FRAMTID. Det er usikkert om Martin Ødegaard leies ut i den kommende sesongen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
UKLAR FRAMTID. Det er usikkert om Martin Ødegaard leies ut i den kommende sesongen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Ødegaard (19) har vært utlånt til Heerenveen i halvannet år, men etter sommerferien returnerer han til Real Madrid.

Det norske stortalentet er en av 14 A-lagsspillere Lopetegui har til rådighet når sesongoppkjøringen starter kommende uke, skriver avisen Marca.

I tillegg blir sju spillere fra reservelaget Castilla og én ungdomsspiller med på treningene.

Etter hvert kommer vil også en rekke stjernespillere som har vært opptatt med VM-spill, slutte seg til Lopeteguis mannskap. Det er foreløpig ikke klart om Martin Ødegaard skal leies ut nok en sesong, eller om han blir værende i Madrid.

- Jeg lurer på det selv. Jeg vet ikke hva som skjer. Nå er jeg Madrid-spiller igjen, og jeg skal tilbake dit og gjøre sesongoppkjøringen der, om det ikke skjer noe annet, sa 19-åringen til NTB i mai.

Dette er gjengen som stiller på Real Madrid-trening kommende mandag:

A-lag: Gareth Bale, Karim Benzema, Raul de Tomas, Vinicius Junior, Borja Mayoral, Fede Valverde, Martin Ødegaard, Marcos Llorente, Dani Ceballos, Luca Zidane, Kiko Casilla, Andrej Lunin, Theo Hernandez, Jesus Vallejo.

Yngre lag: Manu Hernando, Javi Sanchez, Sergio Reguilon, Jose Leon, Alex Martin, Luismi Quezada, Oscar Rodriguez, Sergio Lopez.