Ødegaard med ny målgivende

Sevilla ble for sterke for Martin Ødegaard og Real Sociedad, men 20-åringen glimtet til i sluttminuttene.

NY ASSIST: Martin Ødegaard var lenge noe anonym, men mot slutten løsnet det for nordmannen. Foto: AP Photo / Alvaro Barrientos / NTB Scanpix
NY ASSIST: Martin Ødegaard var lenge noe anonym, men mot slutten løsnet det for nordmannen. Foto: AP Photo / Alvaro Barrientos / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Sevilla - Real Sociedad 3-2 (1-1)

Martin Ødegaard klarte ikke å følge opp hans imponerende prestasjoner den siste tida. Han har var i fantastisk form mot Alavés i midtuka, og leverte en fantastisk assist.

Men i dag var han langt mer anonym i store deler av kampen, og det var først mot slutten at han ble noe mer synligere på motstanders banehalvdel. Der klarte han til slutt å notere seg for en assist, der han slapp ballen flott til målscorer Portu.

Men det var altså en noe mer anonym Ødegaard, noe TV 2s studio også poengterte.

- Alle vi sitter med det inntrykket, men det sier litt hva han gjort tidligere i sesongen. Han gjør en helt ok match, og leverer noen fine stikkere, der én ender scoring, sa TV 2s fotballekspert Erik Huseklepp i studio etter kampen.

Noen fantastiske Sevilla-scoringer hindret likevel Real Sociedad å ta tabelltoppen i La Liga. Nå ligger de på femteplass.

Selv om det ikke endte slik Ødegaard håpte på, så hevder den spanske journalisten Tomás Roncero at nordmannen var banens beste for de blå og hvite.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer