Ødegaard nærmer seg Real Sociedad-utlån

En låneavtale mellom Real Madrid og Real Sociedad kan underskrives i løpet av de neste 48 timene, skriver lokal avis.

TILBAKE TIL SPANIA: Mye tyder på at Martin Ødegaard er på vei til Real Sociedad. Klubben er nå i sluttforhandlinger med Real Madrid om en overgang. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
TILBAKE TIL SPANIA: Mye tyder på at Martin Ødegaard er på vei til Real Sociedad. Klubben er nå i sluttforhandlinger med Real Madrid om en overgang. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er Diario Vasco, avisa som følger Real Sociedad tettest, som torsdag morgen skriver at representanter fra Real Madrid og klubben fra San Sebastian skal møtes for å bli enige om detaljene i et utlån av 20-åringen.

Håpet er å bli enig om en avtale for nordmannen i løpet av de neste par dagene, skriver avisa.

De to klubbene har et godt forhold fra de siste åra. Forrige sesong var venstrebacken Theo Hernández på lån fra Real Madrid til Real Sociedad og Madrid har også signert Asier Illarramendi (som nå er tilbake i Sociedad) og Álvaro Odriozola fra baskerklubben i løpet av de siste åra.

Får velge selv

Forrige uke var Ødegaard på besøk hos både Bayer Leverkusen og Real Sociedad og ifølge den baskiske avisa skal nordmannen ha blitt overbevist av den spanske klubben etter samtaler med klubbpresident Jokin Aperribay og sportsdirektør Roberto Olabe.

Klubbpresidenten fortalte til radiokanalen Radio Marca Donostia at de har en klar interesse i å signere nordmannen.

- Vi har snakket med Martin Ødegaard i to, tre måneder. Nå må vi bare vente og se hva det blir til. Han må ta en avgjørelse for de neste to årene. Han og Real Madrid bestemmer, sier Aperribay.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer