Ødegaard nesten til topps i kåring over verdens største talenter

Ifølge Football Manager.

ANDREPLASS:  Ifølge databasen til managerspillet er Martin Ødegaard verdens nest største talent. Foto: NTB Scanpix.
ANDREPLASS: Ifølge databasen til managerspillet er Martin Ødegaard verdens nest største talent. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hvem er egentlig verdens største talent? Tidligere denne uka ble Raheem Sterling som Liverpool ikke vil selge for under 600 millioner kroner utpekt som det dyreste talentet.

Liverpool-spilleren - som har preget overskriftene hele uka etter at han prøvde å presse gjennom en overgang til Manchester City og droppet trening to dager på rad, er uten tvil et av verdens største.

Enorm database Den engelske avisa Mirror ønsket å finne ut hvem som er det største talentet. For å finne ut av det, forhørte de seg med Football Manager.

Se hele lista i faktaboksen!

Managerspillet har over to tiår bygget seg opp en enorm database med informasjon om fotballspillere.

Databasen er så god at en rekke store fotballklubber som Chelsea, Arsenal og Bayern München benytter seg av det som grunnlag for speiding.

På lista over verdens mest 20 lovende spillere (21 år eller yngre), når ikke Sterling helt opp. Liverpool-spilleren blir slått av to spillere, derav en nordmann.

To fra Norden Martin Ødegaard er plassert som nummer to på lista - bare slått av Anderlecht-talentet Youri Tielemans. 18-åringen er født året før Martin Ødegaard og ble i 2013 tidenes yngste belgier til å spille Champions League.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer