CELEBERT MØTE: Martin Ødegaard hilste på Chelsea-legenden Didier Drogba i Montreal, og fikk oppmerksomhet for sin fysikk 2.0.. Foto: Instagram / odegaard.98
CELEBERT MØTE: Martin Ødegaard hilste på Chelsea-legenden Didier Drogba i Montreal, og fikk oppmerksomhet for sin fysikk 2.0.. Foto: Instagram / odegaard.98Vis mer

Ødegaard om «nye Ødegaard»:
- Jeg tror kanskje jeg har vokst en cm eller noe

Inspireres av de fysiske fenomenene Bale og Ronaldo.

WIEN (Dagbladet): «Dette har Martin Ødegaard brukt sommeren på», skrev folk, og la ved bilder av 17-åringens brått mer svulmende overarmer i passiar med Chelsea-legende Didier Drogba.

Men nå har da også Real Madrid-proffen gjort en jobb rent fysisk.

En cm høyere?

I tråd med tradisjonene som har gitt oss etter-bilder av Gareth Bale og Cristiano Ronaldo, er også Martin Ødegaard en mer robust fyr enn han var da han kom til Valdebebas.

- Jeg har ikke gjort så mye egentlig, for å være ærlig, jeg er ung så det kommer litt naturlig tror jeg, sier Ødegaard til Dagbladet, i det han erkjenner at han nok har «bøffa» seg litt opp.

- Jeg har alltid trent mye basis uten noe særlig vekter, bare med kroppen, så har det nok kommet naturlig på grunn av at jeg er ung - det kommer litt med alderen, sier Ødegaard til Dagbladet.

- Og blitt litt høyere også, eller?

- Jeg tror kanskje en cm eller noe, men det er nok ikke mye i så fall, sier unggutten og ler.

Inspirerende å se Ronaldo

Men det er ikke tvil om at han har lagkamerater å se opp til i så måte.

Nevnte Bale og Ronaldo omtales jevnlig som fysiske fenomener, og nylig ble det skrevet i spanske medier at f.eks sistnevnte ber legen sin om få tilsendt oppdaterte forskningsrapporter på alt fra trening til kosthold.

- Det tviler jeg ikke på blir skrevet, jeg vet ikke om det er sant, men det er spennende å være rundt dem og se hvordan det jobbes, sier Martin Ødegaard til Dagbladet.

- Det er inspirerende å se hvordan de trener, og hvordan de tar vare på kroppen og pleier kroppen. Det er viktig det også, det er ikke bare å trene, du må ta være frisk til å trene også. Det er spennende og lærerikt å følge dem, sier han.