Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ødegaard om stjernemøtet: - Hva som ble sagt er mellom meg og de to

Real Madrid-spiller til sommeren 2018.

(Dagbladet): Like før Ødegaard ruslet inn for sin første pressekonferanse som Real Madrid-spiller, postet agent Tore Pedersen et bilde på Instagram.

Der bekreftet agenten at Ødegaard har signert for 3.5 år - og la ut et bilde av Ødegaard sammen med Sergio Ramos og Cristiano Ronaldo.

På pressekonferanse fikk Ødegaard spørsmål om stjernemøtet, da sa han:

-  Det er flotte folk og vi hadde en god samtale. hva som ble sagt er mellom meg og dem, før det sedvanlige lure smilet kom på plass.

På dagens pressekonferanse ble det klart at Ødegaard skal trene med både A-stallen og Castilla, og ser fram til samarbeidet med Zinedine Zidane:

- Det er så klart en fordel å ha et andrelag på et høyt nivå med en fantastisk trener i Zidane som har vært en av verdens beste fotballspillere. Det er en fordel for meg, sier Ødegaard.

På slutten av pressekonferansen takket Ødegaard faren for at han er der han er i dag:

- Jeg har trent utrolig mye og faren min har vært en god trener og vært veldig viktig for meg. Jeg føler jeg har trent på de riktige tingene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media