Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ødegaard presenteres kl. 13 torsdag

Foran publikum på Santiago Bernabeu.

 SNART KLAR:  Martin Ødegaard skal etter rapportene presenteres i morgen klokken 1300.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SNART KLAR: Martin Ødegaard skal etter rapportene presenteres i morgen klokken 1300. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Den spanske storavisen Marca skriver at Martin Ødegaard blir presentert som Real Madrid-spiller foran publikum på Santiago Bernabéu torsdag.

Det betyr at det norske stortalentet etter alt å dømme får en presentasjon på linje med de andre stjernene i Real Madrid.

Onsdag ettermiddag fikk TV 2 bekreftet fra flere spanske medier at presentasjonen vil finne sted torsdag klokka 13.

- Martin Ødegaard teller timene som gjenstår til han lander i Madrid, kledd i formelle klær før han tar på seg klubbens hvite førstelagsdrakt, skriver journalisten Rubén Jiménez.

Han legger til at det er en drøm som går i oppfyllelse for 16-åringen som har tatt Fotball-Europa med storm de siste månedene.

Stor begivenhet I Real Madrid, og Spania generelt, er det vanlig at nye spillere blir presentert foran fansen på klubbens stadion. Det ble godt eksemplifisert da Fernando Torres tidligere i måneden kom tilbake til Atlético Madrid og ble hyllet av over 45.000 tilskuere på Vicente Calderón.

Lignende scener var det på Santiago Bernabéu da James Rodríguez sist sommer ble presentert som Real Madrid-spiller uker etter å ha blitt toppscorer i fotball-VM.

Normalt består presentasjonen av en fotoseanse og litt triksing for kameraene. Adgang til arrangementet er som regel gratis. Da Cristiano Ronaldo ble presentert i 2009 skal det ha vært over 80.000 tilskuere til stede.

Tirsdag skrev Drammens Tidende at Ødegaard ikke reiser til Madrid før torsdag av praktiske årsaker. Ifølge Marca kommer midtbanemannen til den spanske hovedstaden «i løpet av de kommende timene».

Glade fans Avtalene mellom Strømsgodset og Real Madrid skal ha blitt inngått i løpet av mandag da partene møttes i København. Det er enighet i spanske medier om at Ødegaard vil koste Real Madrid fire millioner euro (35 millioner kroner), i første omgang.

Real-supporterne rundt om i Madrid er allerede i ferd med å trykke den unge nordmannen til sitt bryst. Klubbmedlemmer NTB har snakket med beskriver ham som ekstraordinær og sier tilhengerne er svært glade for at Ødegaard kommer til klubben.

Selv om han trolig skal spille for 2.-laget Real Madrid Castilla den første tiden, får Ødegaard en smak av stjernelivet allerede torsdag.

(NTB)