- Ødegaard presenteres kl. 13 torsdag

Foran publikum på Santiago Bernabeu.

SNART KLAR:  Martin Ødegaard skal etter rapportene presenteres i morgen klokken 1300.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SNART KLAR: Martin Ødegaard skal etter rapportene presenteres i morgen klokken 1300. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den spanske storavisen Marca skriver at Martin Ødegaard blir presentert som Real Madrid-spiller foran publikum på Santiago Bernabéu torsdag.

Det betyr at det norske stortalentet etter alt å dømme får en presentasjon på linje med de andre stjernene i Real Madrid.

Onsdag ettermiddag fikk TV 2 bekreftet fra flere spanske medier at presentasjonen vil finne sted torsdag klokka 13.

- Martin Ødegaard teller timene som gjenstår til han lander i Madrid, kledd i formelle klær før han tar på seg klubbens hvite førstelagsdrakt, skriver journalisten Rubén Jiménez.

Han legger til at det er en drøm som går i oppfyllelse for 16-åringen som har tatt Fotball-Europa med storm de siste månedene.

Stor begivenhet I Real Madrid, og Spania generelt, er det vanlig at nye spillere blir presentert foran fansen på klubbens stadion. Det ble godt eksemplifisert da Fernando Torres tidligere i måneden kom tilbake til Atlético Madrid og ble hyllet av over 45.000 tilskuere på Vicente Calderón.

Lignende scener var det på Santiago Bernabéu da James Rodríguez sist sommer ble presentert som Real Madrid-spiller uker etter å ha blitt toppscorer i fotball-VM.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.