Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball:

Ødegaard presenteres som Heerenveen-spiller klokka 11.30

Klubben bekrefter.

SNART KLAR?: Martin Ødegaard blir tlånt ut fra Real Madrid til Heerenveen. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
SNART KLAR?: Martin Ødegaard blir tlånt ut fra Real Madrid til Heerenveen. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Martin Ødegaard (18) er klar for utlån fra Real Madrid til Heerenveen. Det bekrefter den nederlandske klubben på Twitter i kveld.

Klubben skriver at de presenterer Ødegaard klokka 11.30 tirsdag.

- Ingen kommentar, sier Ødegaard-agent Tore Pedersen til Dagbladet.

Ødegaard var ikke i troppen da Real Madrids reservelag Castilla vant 2-1 over Real Sociedad lørdag. Han var heller ikke i A-lagstroppen i møtet med Granada i La Liga samme dag.

Trolig kan det dreie seg om en avtale fram til sommeren 2018.

- Da er det ikke lenge til det blir offisielt at Martin Ødegaard leies ut fra Real Madrid til Heerenveen til juni 2018. Presenteres imorgen, skriver Viasats fotballekspert Petter Veland på Twitter.

Heerenveen ligger akkurat nå på 4. plass i eliteserien i Nederland. Laget har 29 poeng og har en luke fram til teten. Feyenoord leder med 42 poeng, deretter følger Ajax (37) og PSV (34).

Lagets neste kamp er mot Den Haag lørdag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling