Ødegaard-rapportene fra Liverpool får Bergdølmo til å undre

- Hvor god er han, egentlig?

PÅ LIVERPOOL-TRENING: To av Livepools forsvarsspillere, kroatiske Dejan Lovren og spanske José Enrique, forsøkte å stoppe 15 år gamle Martin Ødegaard da drammenseren trente med den engelske storklubben i forrige uke. Etterpå var Lovren en av de som skrøt av nordmannen. FameFlynet UK
PÅ LIVERPOOL-TRENING: To av Livepools forsvarsspillere, kroatiske Dejan Lovren og spanske José Enrique, forsøkte å stoppe 15 år gamle Martin Ødegaard da drammenseren trente med den engelske storklubben i forrige uke. Etterpå var Lovren en av de som skrøt av nordmannen. FameFlynet UK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Spekulasjonene rundt fotballframtiden til tenåringssensasjonen Martin Ødegaard (15) pågår for fullt. Sist uke trente drammenseren med favorittklubben Liverpool, men det er likevel langt fra sikkert at det er England som blir neste stoppested.

Europas største klubber er alle interesserte i Ødegaard, deriblant Real Madrid, Bayern Munchen og Barcelona. Samtidig har Ødegaard muligheten til å velge en mindre klubb, som for eksempel Ajax.

- Hvor god er han? André Bergdølmo har selv spilt for nederlenderne. Han har lenge vært bastant på at Ajax vil være det rette valget også for Ødegaard. Det vil si helt frem til i forrige uke.

For etter at Ødegaard trente med Liverpool, tør ikke Bergdølmo å utelukke at 15-åringen kan gå direkte til en av fotballens giganter.

- Nå hørte jeg at han hadde vært veldig bra på Liverpool-treningene. Så hvor god er han, egentlig? undrer Bergdølmo.

Den tidligere landslagsspilleren ser fremdeles på Ajax som det beste alternativet for Ødegaard, men spør seg samtidig om 15-åringen, som blir 16 år 17. desember, allerede nå er klar for et enda høyere nivå enn den nederlanske Æresdivisjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer