Ødegaard reagerer: - Sprøtt

Martin Ødegaard rister på hodet av prisene på fotballspillere. Nylig ble han verdsatt til 600 millioner kroner av et spansk nettsted.

STJERNESKUDD: Martin Ødegaard har fått en glimrende start i Spania. AP Photo/Joan Monfort
STJERNESKUDD: Martin Ødegaard har fått en glimrende start i Spania. AP Photo/Joan Monfort Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg føler meg ikke berømt. Jeg lever et normalt liv. Noen ganger ønsker noen å ta et bilde sammen med meg. Det er bare hyggelig og skjer ikke så ofte, sier Ødegaard om hverdagen i San Sebastian.

Real Madrid skal ha betalt cirka 30 millioner kroner for Ødegaard da han kom fra Strømsgodset for snart fem år siden. Det framstår som smårusk i en tid der unggutter hentes for kjempebeløp.

- Jeg er glad for at de ikke betalte mer. For meg er beløpene det snakkes om i dag sprø, og de blir bare verre og verre. Hver dag stiger prisene. Jeg føler at jeg ikke er verdt det Real Madrid betalte for meg, sier Ødegaard til ESPN.

Det anerkjente nettstedet Transfermarkt har satt Ødegaards markedsverdi til 195 millioner kroner. Det betyr at prisen er nesten femdoblet på 16 måneder.

- Ikke sant

Ødegaard-spekulasjonene kommer mer og mer hyppig i mediene. Tidligere denne uka skrev et spansk nettsted, El Desmarque , som konsentrer seg om La Liga-lagene i og rundt Madrid at Ødegaard kunne forlate Real Madrid om tilbudet kom opp mot 600 millioner kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer