Ødegaard roses opp i skyene: - Skandaløst høyt nivå

Kommentator i Spanias største avis tror Real Madrid måtte ha betalt minst 850 millioner kroner for Martin Ødegaard nå.

KNALLGOD: Real Sociedad og Martin Ødegaard hadde i første omgang god kontroll på Osasuna på El Sadar Stadium. Nordmannen karret til seg både en utsøkt målgivende og et frisparkmål av de sjeldne. Video: Strive Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ovasjonene for Martin Ødegaard (21) når nye høyder i Spania. Den eventyrlige rosen kommer etter Ødegaards storspill i høst, som toppet seg søndag.

Da hadde nordmannen mål og målgivende mot Osasuna, for San Sebastian-laget Real Sociedad. Der er drammenseren på utlån fra Real Madrid.

- Uunnværlig

Ødegaards innsats får kommentatoren Carlos Carpio i Spanias største dagsavis Marca til å sprenge skalaen for lovord i én og samme artikkel.

«Så skandaløst høyt er nivået som Martin Ødegaard viser uke etter uke, at i San Sebastian begynner fansen å se virkeligheten i øynene. I sommer blir det umulig å beholde den beste offensive midtbanespilleren i hele La Liga», skriver Carpio.

Ifølge den profilerte kommentatoren kan Real Madrid rett og slett ikke tillate seg en slik luksus som å unnvære Ødegaard i enda en sesong.

Real Sociedad har en avtale om å låne Ødegaard for to år, selv om kontrakten av formelle grunner i første omgang bare er skrevet for ett.

Nå tror stadig flere at Real Madrid vil hente ham tilbake etter det første året.

Bryter Messi-tabu

I søndagens kamp mot Osasuna sendte Ødegaard lagkamerat Mikel Oyárzabal en målgivende pasning - for så, ikke mange minutter seInere, å sette et frispark utagbart oppe i hjørnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer