Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ødegaard skal trene med Liverpool i ei uke

Hevder engelsk avis.

TIL LIVERPOOL: Martin Ødegaard under fotballandslagets trening på Ullevaal stadion i går kveld. Ifølge Daily Mail skal 15-åringen tilbringe ei uke hos Liverpool før jul. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TIL LIVERPOOL: Martin Ødegaard under fotballandslagets trening på Ullevaal stadion i går kveld. Ifølge Daily Mail skal 15-åringen tilbringe ei uke hos Liverpool før jul. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): I kveld kan Martin Øegaard skape ny magi på Ullevaal under privatlandskampen mot Estland. Til helgen bærer det videre til Aserbajdsjan og Baku for EM-kvalifiseringskamp søndag.

For mange av landslagsspillerne vil det bli roligere tider framover, ettersom sesongen her hjemme er over.

Men for Ødegaard vil det mest sannsynlig bli en stund til han kan ta ordentlig ferie. Mandag meldte TV2 at 15-åringen skal besøke to til fire klubber før jul, deriblant favorittklubben hans, Liverpool.

Og i følge engelske Daily Mail skal oppholdet hos den engelske klubben strekke seg over én uke.

Det blir ikke den første storklubben i Europa Strømsgodset-spilleren besøker. For litt over to uker siden var 15-åringen og pappa hans Erik på besøk hos Real Madrid.

Den tyske avisen Bild har i dag en lang sak om hvor ettertraktet 15-åringen er hos de tyske storklubbene, og skriver at Ødegaard allerede har vært på besøk hos Bayern München, VfB Stuttgart og Borussia Dortmund.

Liverpool-manager Brendan Rodgers snakket om Martin Ødegaard etter Champions League-kampen mot Real Madrid i forrige uke. Nå kan det se ut til at han skal få bli bedre kjent med den norske unggutten.

- Jeg vet at han er et stor talent for sin alder. Det er bra å spille i en profesjonell liga som 15-åring, han har fantastiske evner og er et stor talent, sa Rodgers om Ødegaard i forrige uke.

At nederlandske Ajax er svært ivrige etter å få 15-åringen til klubben og sitt akademi er ingen nyhet. Manager Fran deBoer har kommet med følgende advarsel til nordmannen.

- Jeg mener vi har mange eksempler fra Nederland der spillere har gått til storklubber som Chelsea og Manchester, og så har man aldri hørt om dem igjen. Som ung spiller må man spille kamper, og i Ajax får man alle sjanser, og man får vokse og utvikle seg som spiller. Og når man er 23-24 år så kan man dra videre til de ordentlig store klubbene, sa Frank de Boer i forrige uke.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling