Ødegaard spilte hele kampen for Castilla da de overbeviste i seriepremieren

Fikk gult kort.

I GANG MED SERIEN: Martin Ødegaard, her fra en kamp mot Athletico Bilbao, spilte nitti minutter for Castilla i kveld.Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
I GANG MED SERIEN: Martin Ødegaard, her fra en kamp mot Athletico Bilbao, spilte nitti minutter for Castilla i kveld.Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Real Madrid Castilla - Club Deportivo Ebro 5-1 (3-1)

(Dagbladet): Martin Ødegaard var i startelleveren til manager Zinedine Zidane, da Real Madrids rekruttlag Castilla åpnet seriespillet på tredje nivå i Spania i kveld.

Motstander var Club Deportivo Ebro, et klassisk fysisk sterkt lag av den typen dette nivået har mer enn nok av.

Og de unge Real Madrid-gutta fikk kjørt seg godt på Alfredo di Stefano-stadion i Madrid, selv om Ebro gjorde slutt på all spenning rundt kampen allerede etter tjue minutter.

Da skaffet bortelagets Maureta seg et rødt kort da han reddet et Mayoral-skudd på vei mot mål, og sørget samtidig for at Castilla kunne ta ledelsen med 2-1 fra straffemerket.

For selv med elleve mot elleve så det ut som om Ebro ville få trøbbel med å slå Martin Ødegaard og hans lagkompiser i kveld.

Allerede etter åtte minutter banket Fran et frispark i mål fra 25 meter. Ebro utliknet ti minutter senere på et vakkert angrep Edu Garcia fikk æren av å heade i mål fra fem meter.

Men så kom Maureta og det røde kortet og gjorde sluttresultatet utvilsomt. Castilla-kaptein Enzo Zidane scoret på straffereturen. Ti minutter før pause scoret Borja Mayoral enda en for Castilla.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.