Ødegaard starter på benken mot Sevilla

Den norske 18-åringen er med i troppen i cupkampen mot topplaget, men får ikke sjansen fra start.

PÅ BENKEN: Martin Ødegaard, her sammen med Enzo Zidane, startet mot Cultural Leonesa i forrige cuprunde. I dag ser han kampen sittende - på Real Madrids innbytterbenk sammen med blant andre Foto: NTB Scanpix
PÅ BENKEN: Martin Ødegaard, her sammen med Enzo Zidane, startet mot Cultural Leonesa i forrige cuprunde. I dag ser han kampen sittende - på Real Madrids innbytterbenk sammen med blant andre Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I går ble det klart at Martin Ødegaard er med i Real Madrids tropp til kveldens Copa del Rey-kamp mot Sevilla. Avspark var klokka 21.15.

Han er ikke blant trener Zinedine Zidanes elleve utvalgte fra start.

Disse starter for Real Madrid: Kiko Casilla, Dani Carvajal, Raphael Varane, Nacho, Toni Kroos, James Rodriguez, Marcelo, Casemiro, Luka Modric, Marco Asensio og Alvaro Morata.

Ødegaard sitter på benken sammen med et par brukbare navn. Karim Benzema, Keylor Navas, Fabio Coentrao, Isco og Danilo skal også se kampen fra de behagelige setene på Real Madrids innbytterbenk.

18-åringen gjorde en god figur da han spilte samtlige 90 minutter i 6-1-seieren mot Cultural Leonesa i forrige cuprunde. Det var hans andre obligatoriske kamp for Real Madrid etter overgangen fra Strømsgodset, og hans første fra start.

Uten flere av stjernene

Ødegaard er blitt koblet bort fra Real Madrid på lån i januar, men nordmannen var ikke noe tema hos Real Madrid-sjefen i går.

- Vi er godt forberedt til kamp. Vi har jobbet hardt og er spent før et nytt år. Vi går ut for å vinne kampen, sa manager Zinedine Zidane på gårsdagens pressekonferanse.

Sergio Ramos, Gareth Bale, Mateo Kovacic, Pepe og Lucas Vázquez er uaktuelle og skadde til kampen. Troppen har 19 navn - og inneholder Ødegaards navn. Stjernespiller Cristiano Ronaldo deltok på treningen i går, men spares til kampen.

- Det er nok ingen hemmelighet at Ødegaard får plass i troppen ettersom navn som Ramos, Pepe og Bale er ute. Men dette er et nytt bevis på at han står langt framme i køen, sier Petter Veland, ekspert på spansk fotball og kommentator i Viasat.

Kampen vises på Viasat Fotball og er det første av to møter i åttedelsfinalen i Copa del Rey.