Ødegaard svarer ikke på spørsmål om Real Madrid

Massivt presseoppbud på Godset-trening.

TRENER UTEN MARTIN: Ødegaard hviler i dag, og er akkurat tatt ut i landslagstroppen mot Aserbajdsjan og Estland. Foto: Christian Roth Christensen
TRENER UTEN MARTIN: Ødegaard hviler i dag, og er akkurat tatt ut i landslagstroppen mot Aserbajdsjan og Estland. Foto: Christian Roth ChristensenVis mer

DRAMMEN (Dagbladet): Det er naturlig nok stort oppstyr rundt Strømdsgodsets supertalent Martin Ødegaard om dagen. I går kom det fram at unggutten allerede har vært på besøk hos Real Madrid, og det finnes knapt en klubb i Europa som ikke sikler på talentet.

Akkurat nå står det et relativt stort presseoppbud og venter på at hovedpersonen selv skal komme ut fra Godset-garderoben på Marienlyst, men det kommer han ikke til å gjøre.

Ødegaard skal ikke være med på fellestreninga, men derimot trene for seg selv innendørs. Ødegaard kommer likevel til å møte pressen etter treninga.

Sammen med det franske tv-teamet som lager en dokumentar på Martin, er presseoppbudet altså såpass stort at selv rutinerte Peter Kovacs lurte på hva som skjedde da han gikk ut på treningsbanen i formiddag.

Det er selvfølgelig alle ryktene om storklubbene som fanger pressens intersse i dag.

Men i de fem minuttene han stiller seg til rådighet for pressen etter treninga kommer han ikke til å svare på spørsmål om Real Madrid, får Dagbladet opplyst av Strømsgodset.

Ødegaard vil bare snakke om landslaget, der han ble tatt ut i troppen som skal møte Aserbajdsjan og Estland.

• Dagbladet kommer med mer.