Ødegaard svarer ikke på spørsmål om Real Madrid

Massivt presseoppbud på Godset-trening.

TRENER UTEN MARTIN: Ødegaard hviler i dag, og er akkurat tatt ut i landslagstroppen mot Aserbajdsjan og Estland. Foto: Christian Roth Christensen
TRENER UTEN MARTIN: Ødegaard hviler i dag, og er akkurat tatt ut i landslagstroppen mot Aserbajdsjan og Estland. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): Det er naturlig nok stort oppstyr rundt Strømdsgodsets supertalent Martin Ødegaard om dagen. I går kom det fram at unggutten allerede har vært på besøk hos Real Madrid, og det finnes knapt en klubb i Europa som ikke sikler på talentet.

Akkurat nå står det et relativt stort presseoppbud og venter på at hovedpersonen selv skal komme ut fra Godset-garderoben på Marienlyst, men det kommer han ikke til å gjøre.

Ødegaard skal ikke være med på fellestreninga, men derimot trene for seg selv innendørs. Ødegaard kommer likevel til å møte pressen etter treninga.

Sammen med det franske tv-teamet som lager en dokumentar på Martin, er presseoppbudet altså såpass stort at selv rutinerte Peter Kovacs lurte på hva som skjedde da han gikk ut på treningsbanen i formiddag.

Det er selvfølgelig alle ryktene om storklubbene som fanger pressens intersse i dag.

Men i de fem minuttene han stiller seg til rådighet for pressen etter treninga kommer han ikke til å svare på spørsmål om Real Madrid, får Dagbladet opplyst av Strømsgodset.

Ødegaard vil bare snakke om landslaget, der han ble tatt ut i troppen som skal møte Aserbajdsjan og Estland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer