Ødegaard ute resten av vårsesongen

Men kneskaden er mindre alvorlig enn fryktet.

(Dagbladet.no:) Vikings angrepsspiller Alexander Ødegaard, spiller sannsynligvis ikke flere Tippeliga-kamper denne vårsesongen.

26-åringen fikk kneskåla ut av ledd i en duell med Stabæks Markus Karlsson på Nadderud stadion lørdag. Han forlot arenaen på krykker med store smerter i kneet.

- Ødegaard fikk kneet ut av ledd. Men røntgenbildene vi har tatt i dag, viser at det ikke ser så galt ut i kneet, sier fysisk trener i Viking, Thor-Arne Aasen til Dagbladet.no søndag.

- Bildene var positive. Vi så lite ødeleggelser og lite hevelser. Men vi skal kanskje ta noen tileggsundersøkelser, sier han.

Den fysiske treneren fikk satt kneskåla i ledd før det var gått 30 sekunder, og det er sannsynligvis med på å korte ned skadeavbrekket. Men Aasen vil ikke spekulere i hvor lenge det er til Ødegaard er på banen igjen.

- Det er vanskelig å spekulere i hvor lang tid avbrekket tar, og jeg vil ikke gi noe konkret svar på det. Men jeg anslår at det ikke er aktuelt å la han spille flere kamper denne vårsesongen.

Søndag kjente fotballspilleren nesten ikke smerter i kneet, og han klarte å gå uten krykkene.

Ødegaard ute resten av vårsesongen
SKADET: Vikings Alexander Ødegaard fikk kneskåla ut av ledd i gårsdagens Tippeliga-runde.