Ødegaard-uttaket vekker internasjonal oppsikt

- Vidunderbarnet klar for debuten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Martin Ødegaard (16) har aldri vært nærmere å debutere for Real Madrid. Tidligere i dag offentliggjorde manager Carlo Ancelotti at nordmannen er tatt ut i den foreløpige troppen til møtet med Almeria i morgen.

Og når verdens største klubb tar med en 16-åring i kamptroppen vekker det selvsagt internasjonal oppsikt. Sky Sports, Daily Mail og Marca er bare noen av mediene som har omtalt nyheten.

- Martin Ødegaard er klar for sin Real Madrid-debut, etter at vidunderbarnet ble kalt opp til møtet med Almeria, skriver den engelske giganten Daily Mail.

Trente med A-laget Avisen nevner videre at Ødegaard ikke har fått det til å fungere sammen med Real Madrid Castilla, men at klubbens oppfatning likevel er at drammenseren egentlig bør matches på et høyere nivå enn Segunda Division B.

Daily Mail-journalist Peter Jenson forteller også om dagens Real Madrid-økt, hvor Ødegaard trente sammen med blant andre Cristiano Ronaldo, James Rodriguez, Lucas Silva og Pepe.

Morgendagens match begynner klokken 20.00. Om Ødegaard skulle få spilletid vil han skrive seg inn i historiebøkene som klubbens yngste debutant noen gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.