0-0:  Martin Ødegaard spilte en god kamp for Norge mot Sverige. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
0-0: Martin Ødegaard spilte en god kamp for Norge mot Sverige. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Ødegaard vil ikke svare på utleie-ryktene

- Ingen kommentar.

Norge - Sverige 0-0

ULLEVAAL (Dagbladet): Den spanske avisa AS hevder å vite at Real Madrid har bestemt seg for å leie ut Martin Ødegaard (16) til en annen klubb neste sesong. Det skal være den nye treneren - Rafael Benitez - som har tatt avgjørelsen.

Etter 0-0-kampen i går kveld fikk Ødegaard spørsmål fra NRK om ryktene som sirkulerer i spanske aviser.

- Hva sier du til ryktene om utleie?

- Det har jeg ingen kommentar til i det hele tatt, svarte Ødegaard.

Et stykke igjen Spørsmålet om utleie skal være en erkjennelse av at han fortsatt har et stykke igjen til regelmessig spilletid for A-laget. Nivået på B-laget Castilla - som spiller i Segunda B - vil neppe gjøre Ødegaard til en bedre fotballspiller på sikt.

Klubber som Villarreal, Malaga og Betis er blitt nevnt. Her er veien til spilletid kortere. Tar han nivået, vil Real Madrid kunne høste fruktene på et seinere tidspunkt.

Samtidig har navnet Southampton dukket opp igjen i England. Manager Ronald Koeman er angivelig mer enn interessert i å knytte til seg unggutten.

Australia og Kina Det som uansett er sikkert er at Ødegaard blir med Real Madrid i sesongoppkjøringen. Klubben skal spille kamper i Australia og Kina. Motstandere er blant annet Roma, Manchester City, Inter og AC Milan.

Med ny manager starter de fleste spillerne på null igjen. Overbeviser Ødegaard i sommer er sånn sett ingenting hugget inn i stein.

- Jeg synes jeg spilte en OK kamp. Jeg hadde noen gjennomspill det kunne blitt målgivende på, sa Ødegaard om gårsdagens kamp.