Ødegaard viste storklubber fra hele verden akkurat det de ville se

- Sier gladelig ja til å spille mot Italia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge U21-Portugal U21 1-2 (0-1)

(Dagbladet): Det var ikke fritt for at interessen for U21-landslagets kamp mot Portugal tok seg opp noe etter at det ble klart at 15 år gamle Martin Ødegaard ikke ble med a-landslaget til England.

Representanter for en rekke av verdens største fotballklubber, Bayern Munchen, Barcelona og Manchester United inkludert, var på plass på Marienlyst for å beskue det norske stortalentet, og unggutten leverte varene.

Ødegaard var høyt og lavt og sto for det meste Norge hadde å komme med offensivt, men det var Portugal som tok ledelsen ved Carlos Mané etter svakt norsk forsvarsspill. Etter pause la Ricardo på til 0-2 før Mushaga Bakenga reduserte like etterpå.

Men flere mål ble det ikke, og dermed måtte Norge se seg slått av portugiserne som har vært suverene gjennom hele kvalifiseringen.

Blir gjerne med mot Italia Ødegaard var godt fornøyd med både egen og lagets innsats da han snakket med MAX etter kampen.

- På en måte er det litt urettferdig at de vinner, for jeg synes vi spiller en utrolig god kamp. Vi spiller dem faktisk ut til tider. Det er synd de er så effektive som de tross alt er. Jeg synes selv at jeg kommer greit ut av det. Det er morsomt å spille, og vi leverer god fotball, sier 15-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer