Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ødegaard, Real Madrid

Ødegaard vraket fra Real-troppen - fortsatt uvisst om han lånes ut

Ikke med mot Granada.

UTE AV TROPPEN: Martin Ødegaard er ikke med mot Granada førstkommende lørdag. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
UTE AV TROPPEN: Martin Ødegaard er ikke med mot Granada førstkommende lørdag. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix Vis mer

Martin Ødegaard får ingen ny sjanse for Real Madrid. Han er ikke med i troppen til hjemmekampen mot Granada lørdag.

Der tangerer trolig Real Barcelonas spanske rekord på 39 kamper på rad uten tap. Ødegaard har trent med førstelaget så godt som hver dag de siste to ukene. Han satt på benken i hele cupkampen mot Sevilla onsdag (3-0-seier).

Lørdagens kamp går i to-tre minusgrader i den spanske hovedstaden. Der har vinterkulda tatt et grep om byen som ligger vel 650 meter over havet.

Rekordjakt

Rivaliseringen med Barcelona gjør at Real ikke tar sjanser i dagene som kommer: Å gå 40 kamper på rad uten nederlag, vil sende «Barca»s rekord ut for godt.

Den skriver seg fra 2015-16-sesongen, og det var Real Madrid som stoppet den på 39 uten tap. Slike rekorder betyr svært mye for Real.

Returoppgjøret i cupen mot Sevilla kommende torsdag kan bli kamp 40 uten tap.

Har gjort framskritt

Ødegaard spilte 90 minutter for et helt reservepreget Real mot Deportiva Leonesa (tredje nivå i Spania) i forrige cuprunde. Det skjedde i slutten av november.

De fleste var sikre på at Ødegaard skulle ut på lån i januar, men flere skader gjorde at han ble holdt tilbake. 18-åringen har gjort store framskritt den siste tiden, og hans gode modningsprosess gjør at trener Zinédine Zidane inntil videre holder ham i Madrid.

Real kan uansett låne ham ut når de måtte ønske, og det mest trolige er at Ødegaard forsvinner fra Real-rekkene i løpet av en måneds tid.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling