AS: Røper Ødegaards beskjed til Real Madrid

Ødegaards forsakelser overrasker Spania

Ofte er Martin Ødegaard den første som kommer og den siste som drar fra treningsfeltet Zubieta. Nordmannen roses for sin modenhet og ekstreme dedikasjon før, under og etter trening.

STORSPILL: Martin Ødegaard har imponert stort for Real Sociedad denne sesongen. Nordmannen har også overrasket positivt utenfor kamparenaen. Foto: NTB Scanpix
STORSPILL: Martin Ødegaard har imponert stort for Real Sociedad denne sesongen. Nordmannen har også overrasket positivt utenfor kamparenaen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den spanske storavisa AS skriver i dag at Martin Ødegaard ga Real Madrid klar beskjed i sommer:

Det norske stortalentet ba om å få en to år lang låneavtale med klubben han skulle til, i stedet for å nøye seg med ett år. Valget falt til slutt på Real Sociedad i hard kamp mot Bayer Leverkusen, grunnet tydeligere garantier om spilletid.

En låneavtale på to år var altså ikke et tilbud fra Real Madrid eller en forespørsel fra Real Sociedad, men et tydelig ønske initiert av Ødegaard selv, ifølge den spanske storavisa.

20-åringen ønsket en lenge låneavtale for å gi seg selv tid til å utvikle seg i fred og ro i samme treningsmiljø - og for å slippe å måtte forhaste seg med å returnere til Real Madrid.

Nordmannens tydelige ønske om å vente to år med å bli en del av Zinedine Zidanes kamptropp på Santiago Bernabéu, er en del av en moden plan om å være klar for å bli en del av førsteelleveren den dagen han først returnerer til Real Madrid, skriver AS.

Den dagen kommer nærmere og nærmere nå som Ødegaard storspiller i La Liga.

Overrasker på treningsfeltet

Den spanske storavisa skriver videre om hvordan Ødegaard har tatt Real Sociedad med storm også på treningsfeltet. Avisa omtaler ballmagikeren som en ekstremt dedikert og seriøs idrettsutøver på alle mulige måter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer