Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ødegaards lagkamerater skuffet uten ham

Castilla spilte 0-0 mot tabelljumbo.

INGEN DEBUT: Martin Ødegaard var ikke med i troppen til Real Madrids B-lag da Castilla spilte 0-0 mot tabelljumbo Trival Valderas.
 16-åringens overgang til Real Madrid ble godkjent torsdag, men Ødegaard fikk likevel ikke sin debut for Castilla.
Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
INGEN DEBUT: Martin Ødegaard var ikke med i troppen til Real Madrids B-lag da Castilla spilte 0-0 mot tabelljumbo Trival Valderas. 16-åringens overgang til Real Madrid ble godkjent torsdag, men Ødegaard fikk likevel ikke sin debut for Castilla. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

Martin Ødegaard var ikke med i troppen til Real Madrids B-lag da Castilla spilte 0-0 mot tabelljumbo Trival Valderas.

16-åringens overgang til Real Madrid ble godkjent torsdag, men Ødegaard fikk likevel ikke sin debut søndag for Castilla.

Det norske stjerneskuddets lagkamerater fikk med seg et skuffende resultat mot Trival Valderas. Motstanderne ligger sist i Segunda B, mens Castilla topper tabellen. Zinedine Zidanes mannskap sto med fire strake seirer og var storfavoritt foran oppgjøret, men fikk aldri hull på byllen.

Castillas neste kamp er mot Athletic Bilbaos B-lag søndag 8. februar. Real Madrid spiller sin neste kamp 4. februar mot Sevilla. Det er en kamp som ble utsatt da laget var i Marokko og vant klubb-VM før jul.

(NTB)