Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ødegaards nye lagkamerat fikk nummer 16

Lucas Silva presentert på Santiago Bernabeu.

 BYTTET EIER:  For fire dager poserte Martin Ødegaard med drakt nummer 16. I dag ble Lucas Silva presentert med nummeret. Foto: Instagram/Real Madrid.
BYTTET EIER: For fire dager poserte Martin Ødegaard med drakt nummer 16. I dag ble Lucas Silva presentert med nummeret. Foto: Instagram/Real Madrid. Vis mer

OSLO/DRAMMEN (Dagbladet): Bare dager etter at Martin Ødegaard ble presentert som Real Madrid-spiller, var det duket for en ny presentasjon.

Brasilianske Lucas Silva ble i dag presentert på Santiago Bernabeu - i motsetning til Ødegaard. Den 21 år gamle midtbanespilleren stjal overskriftene i de spanske avisene dagen etter at Ødegaard ble presentert.

PRESENTERT: Silva ble presenterte drakta si sammen med president Florentino Perez. Foto: Real Madrid
PRESENTERT: Silva ble presenterte drakta si sammen med president Florentino Perez. Foto: Real Madrid Vis mer

21-åringen ankom Madrid i går, og i dag kunne Madrid-fansen se det brasilianske stjerneskuddet i Real Madrid-tøy for første gang. Ifølge spanske medier koster midtbanetalentet 130 millioner kroner.

Opptatt På dagens pressekonferanse med Martin Ødegaard spurte Dagbladet 16-åringen hva han tenkte om at Lucas Silva trolig skal spille med nummer 16.

- Da tar han sikkert nummer 16, det går helt fint. Det stresser jeg ikke noe med, svarte Ødegaard.

President Florentino Perez ga spilleren en varm velkomst, før Silva selv entret talerpodiet.

Der ble de avbildet sammen med drakt nummer 16. Dermed er nummeret som mange har regnet med tilhører Martin Ødegaard opptatt.

 TIL SALGS:  Real Madrids offisielle supporterbutikk startet fredag å selge Ødegaard-drakter med nummer 16.
TIL SALGS: Real Madrids offisielle supporterbutikk startet fredag å selge Ødegaard-drakter med nummer 16. Vis mer

Deretter bar det ut på gressmatta hvor han trikset litt foran de fremmøtte tilskuerne, samt smilte og poserte foran fotografene.

Selger Ødegaard-drakter Her i Norge var spekulasjonene mange om hvilket nummer Ødegaard skulle få. Et nummer under 25, ville bety at han ikke kunne spille for Castilla (b-laget). Ødegaard ble presentert uten noe nummer, før Tore Pedersen satte fart i ryktene igjen da han la ut et bilde av Ødegaard med en drakt med nummer 16 på ryggen.

Men agent Tore Pedersen forteller til Dagbladet at nummeret ikke blir tatt i bruk med det første.

 16:  Martin Ødegaards agent Tore Pedersen la ut dette bildet fra Madrid forrige uke. Foto: Instagram.
16: Martin Ødegaards agent Tore Pedersen la ut dette bildet fra Madrid forrige uke. Foto: Instagram. Vis mer

- I hvert fall ikke nå og fram til sommeren, sa agenten fredag.

Real Madrid solgte fredag offisielle produkter med navnet Ødegaard og nummer 16 på i sin butikk. Men senere på dagen ble disse produktene fjernet fra klubbens offisielle shop.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media