Ødegaards nye lagkaptein er misunnelig på lønna hans: - Skulle gjerne tjent de pengene

Mener ingen har hatt den rollen før.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag ble Martin Ødegaard (16) omsider presentert som Real Madrid-spiller i den spanske hovedstaden.

Overgangen har vekket oppmerksomhet over hele fotballverden, og ikke minst spekulasjonene om at 16-åringens lønn er så mye som 80 000 pund i uka har fått ekspertene til å heve øyenbrynene.

• Se panelet diskutere Ødegaards lønn i videoen øverst i artikkelen

- Skulle vært i hans situasjon Emnet kom opp etter at Real Madrids reservelag Castilla holdt pressekonferanse søndag kveld, og lagkaptein Sergio Aguzo måtte finne seg i å svare på spørsmål om nordmannens angivelige kjempelønn.

- Det er ikke sånn at det plager meg veldig, men jeg skulle gjerne vært i hans situasjon og tjent de pengene det sies at han tjener. Klubben gjør sin jobb og benytter seg av sine ideer og prinsipper. Når alt kommer til alt må alle jobbe for sin egen sak for at vi skal oppnå vårt felles mål, sier Aguza ifølge den spanske avisa AS.

Cmores Magnar Kvalvik og Dagbladets fotballekspert Morten Pedersen var på plass i DBTVs studio i dag, og førstnevnte sier at det fort kan bli en ny hverdag for Ødegaards nye lagkamerater.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.