Ødegaards sjef i Real Madrid: - Ikke frustrert over å bli forbigått

Ville takket ja.

B-LAGSTRENER:  Zinedine Zidane blir trener for Real Madrid Castilla også kommende sesong. Martin Ødegaard til høyre. Foto: Bjørn Langsem
B-LAGSTRENER: Zinedine Zidane blir trener for Real Madrid Castilla også kommende sesong. Martin Ødegaard til høyre. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Carlo Ancelotti (56) fikk sparken i Real Madrid etter sesongen, var Zinedine Zidane (43) blant kandidatene til å overta. Han har tidligere vært assistenttrener i klubben, og det siste året ledet B-laget Castilla.

Valget som Ancelottis etterfølger falt imidlertid på Rafael Benitez. Zidane hevder nå at han ikke har problemer med beslutningen tatt av klubbens høye herre - president Florentino Pérez.

- Jeg er ikke frustrert over å bli forbigått, sier han ifølge den spanske avisa AS. Likevel er det ingen tvil om at toppstillingen på Santiago Bernabéu henger høyt.

- Jeg ville takket ja til et tilbud om å erstatte Ancelotti. Jeg er profesjonell, og ville tatt utfordringen, erklærer Zinedine.

Han fortsetter:

- Naturligvis var det trist da Ancelotti måtte gå. Han gjorde en god jobb i en stor klubb. Men hvis du ikke vinner en tittel et år, er risikoen der.

Franske Zidane kommer fortsatt til å styre spakene i Castilla. Spørsmålet mange stiller seg, er om Martin Ødegaard vil spille kamper her neste sesong.

Alternativet er A-laget - hvis han overbeviser på treningene i sommer - eller å bli leid ut til en annnen klubb.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.