Ingrid Landmark Tandrevold

- Ødela for meg selv

Ingrid Landmark Tandrevold har ikke fått den starten på sesongen som hun ønsket seg. Under jaktstarten i Le Grand-Bornand snublet hun i startblokka og skytereima løsna, forteller hun.

SNUBLET: Ingrid Landmark Tandrevold fikk en kjip start på jaktstarten da hun snublet ut av startblokka. Foto: Geir Olsen / NTB.
SNUBLET: Ingrid Landmark Tandrevold fikk en kjip start på jaktstarten da hun snublet ut av startblokka. Foto: Geir Olsen / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg kom litt skeivt ut fra start og snubla ut av startblokka. Jeg ødela litt for meg selv.

Det sier Ingrid Landmark Tandrevold til Dagbladet når hun skal oppsummere dagens jakstart i franske Le Grand-Bornand.

Hun fortsetter:

- Jeg sklei med skiene i den rød startpinnen. Da løsna jeg litt på reima og sleit litt på liggende av den grunn. Det var kjipt fordi jeg hadde så gode ski, jeg følte meg bra og jeg var klar til å angripe i dag, påpeker hun.

- Følte jeg hadde mye å gå med

Landmark Tandrevold gikk ut som nummer 22 på lørdagens jaktstart. Med etter uhellet ved start ble ikke skytinga slik hun hadde ønsket. På de to første liggende ble det i alt to bom. Og på siste stående måtte hun til slutt to ganger ut i strafferunden.

Dermed endte Fossum-jenta opp på samme plassering som på torsdagens sprint.

- Det er klart, det er ikke 22.-plasser jeg samler på. Det var ikke det jeg hadde lyst til i dag. Men med fire bom så er man ikke noe høyere oppe enn det, sier hun.

29-åringen forteller at kroppen føltes bra. Det samme gjorde skiene. Likevel får hun ikke både skytingen og skiformen til å stemme, samtidig.

- Er det ikke det ene så er det andre. Når kroppen funker så vil ikke blinkene ned, og det motsatte egentlig, sier hun og fortsetter:

- Det er rett og slett at jeg vil for mye. I skiskyting så må man finne den mellomveien med å være nøye, men samtidig ikke prøve for hardt.

Storfavoritten Marte Olsbu Røiseland gikk først ut på dagens jaktstart etter seier på sprinten. Men det ville seg ikke på skytingen for Frolands-jenta, som i alt fikk tre bom lørdag. Dermed måtte hun se seg slått av søstrene Öberg og franske Julia Simon.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer