BØTELAGT: Peter Odemwingie har fått bot av klubbenetter Deadline Day-episoden. Foto:  AFP PHOTO / IAN KINGTON / NTB scanpix
BØTELAGT: Peter Odemwingie har fått bot av klubbenetter Deadline Day-episoden. Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON / NTB scanpixVis mer

Odemwingie bøtelagt av WBA etter flørten med QPR

Kjørte til London for å signere for klubben uten tillatelse.

(Dagbladet): West Bromwich-spiller Peter Odemwingie ble gjort til latter på den siste dagen av overgangsvinduet, etter at han satte seg i bilen og kjørte til London for å bli QPR-spiller uten tillatelse av egen klubb.

West Bromwich uttalte at de var ekstremt skuffet over spilleren, og Odemwingie ble utelatt fra fellestreninger med laget i påvente av en straff.

I dag ble det klart at angriperen blir ilagt en bot på 75.000 pund, ifølge Daily Mail. Han skal nå være tilbake i trening med laget. Odemwingie har akseptert straffen, og sier følgende til klubbens egen hjemmeside:

- Jeg har forstått hvordan mine handlinger har blitt sett på, og jeg ønsker å komme med en beklagelse til klubben og våre supportere. Jeg vil forsikre alle i klubben og våre fans om at jeg vil gjøre mitt beste på banen når jeg blir valgt. Vi har hatt en god sesong så langt, og jeg tar sikte på å spille en rolle i å ta klubben så høyt som mulig på tabellen.

Styreformann i WBA, Jeremy Peace sier at det er viktig at begge parter går videre med livet.

- Dette har vært en veldig vanskelig tid for klubben og det var viktig at vi behandlet saken fullstendig og riktig, sier Jeremy Peace.

Det er ventet at fansen til West Bromwich ikke tilgir spilleren like lett.